جلسه ی ایجاد دبیر خانه دائمی سمپوزیوم سرزمین ایده آل با حضور رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و دکتر مجتبی علی اکبری و مهندس توکلی
5/17/2020 1:06:21 PM 253

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

جناب آقای دکتر علی اکبری در این نشست با اشاره به اهداف اندیشکده در راستای حل مشکلات سهام عدالت و تعاونی های سهام عدالت گفت: اندیشکده در تلاش است که به منظور جریان سازی و فرهنگ سازی سهام عدالت به الگویی مناسب برسد.

وی افزود: نیاز است که در این مسیر سهام عدالت، مراکز علمی و دانشگاهها و نخبگان نیز با ما همراه شوند.

مهندس توکلی با اشاره به پتانسیل بالای سهام عدالت در ایجاد فرصت های اقتصادی مناسب گفت: سهام عدالت آمادگی کامل خود را در همکاری با اندیشکده و دانشگاه آمل و سایر مراکز علمی اعلام می دارد.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص رشد صنعت بیمه کشور و با توجه به چشم انداز سند ششم توسعه، به حضور دانش های نوین استارت آپی و دانشگاهها در کنار صنعت بیمه به خصوص در شبکه فروش تاکید کرد.

وی گفت: قطعا این همکاری می تواند شرایط اقتصادی پویا و عالی را برای کشور و مراکز علمی فراهم آورد.

دکتر دومیری گنجی: با استقبال از متد اندیشکده، دانشگاه آمل را به دلیل داشتن هیئت علمی جوان، دانشمند و نخبه با ظرفیت علمی بالا توصیف کرد و افزود: در حال حاضر دانشگاه ما نیازمند تقویت بال تجاری سازی محصولات علمی و پژوهشی خود است که با توجه به دانش مدیایی و مغز افزار اندیشکده و پتانسیل بالای سهام عدالت قطعا این امر دور از دسترس نیست و محقق خواهد شد.

در پایان این نشست مقرر شد برای سرعت بخشیدن و عملیاتی شدن متد پیشنهادی اندیشکده جلسات بعدی به صورت تخصصی تر و اجرایی تشکیل گردد.

همچنین در پایان علی اکبری که پیش از این بخشی از سهام اندیشکده را به اتحادیه کشوری سهام عدالت و مازندران و شرکت خدمات بیمه ای سهام عدالت اهدا کرده بود با اشاره به اینکه در حال حاضر مراحل قانونی این کار در حال انجام است، بخشی از سهام اندیشکده را نیز به دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل اهدا نمود، و از برگزاری یک رویداد فوق تخصصی منحصر به فرد با متدی نوین در آینده خبر داد.

مطالب بیشتر به آدرس زیر مراجعه فرمائید.