بیانیه دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در آستانه روز جهانی قدس
5/22/2020 1:41:08 AM 137

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در آستانه فرا رسیدن روز جهانی قدس، دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با صدور بیانیه‌ای، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره سردار دل‌ها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، یک‌بار دیگر حمایت خود را از مبارزات به‌حق مردم مظلوم فلسطین اعلام کرده و تاکید نمودند که تنها راه آزادی قدس شریف از چنگال صهیونیست‌های غاصب، مقاومت و مبارزه با این رژیم جعلی می‌باشد.

متن کامل این بیانیه بدین شرح می‌باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقًا.       (آیه ۸۱ سوره مبارکه اسراء)

روزقدس روز اسلام است. روز قدس روزى است كه اسلام را بايد احيا كرد.      امام خمینی(ره)

آخرین جمعه‌ ماه مبارک رمضان، یادآور ابتکار حکیمانه معمار کبیر انقلاب اسلامی در اعلام روز جهانی قدس است و چه زیبا این اقدام نمادین، شاخص حرکت امت اسلامی شد و نقطه‌ عطفی در بازیابی هویت اصیل فلسطین و قلب تپنده‌ آن، مسجدالاقصی گردید.دفاع و حمایت از مظلومان، ستم دیدگان، مستضعفان و محرومان فقط به اطراف ما و یا شهر و کشور ما بسنده نمی‌شود! بلکه درهرجای عالم مظلومی باشد بایددرمقابل ظالمین ایستادوازمظلومین وستم دیدگان دفاع وحمایت کرد ودربرابرهربی عدالتی بایدبه پاخواست واین ازدرس‌های مولای موحدان امیرمومنان حضرت علی علیه السلام است و آن قدراهمیت داردکه دروصیت نامه جهان شمول خود می فرمایند: برای ظالم دشمن وبرای مظلوم؛ یاورویارباشید!رهبرعزیزوحکیم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای می‌فرماید: مادرجمهوری اسلامی مسئله فلسطین برایمان یک مسئله تاکتیکی نیست؛ یک استراتژی سیاسی هم نیست؛ مسئله عقیده است؛ مسئله دل است؛ مسئله ایمان است! از آن زمان که غده‌ چرکین صهیونیسم در سینه‌ خاورمیانه ریشه زد و قبله‌ نخست مسلمانان در زیر فشار چکمه‌های سربازان صهیون به اسارت رفت، مقدّرات کشورهای مسلمان منطقه عموماً در قبضه‌ قدرت اسرائیلیان قرار گرفت و اقدامات جنایتکارانه‌ آنان عزت و شرف مسلمانان را لگدمال نمود. لیکن پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، بساط توسعه‌طلبی‌های رژیم اشغالگر را برهم زد و موجی از بیداری را در امت اسلامی برانگیخت و روح پایداری و ایستادگی در برابر این رژیم را در کالبد ناامید و خسته مردم منطقه دمید.اکنون حکومت صهیونیستی پس از ناکامی‌های بسیار در توسعه‌ قلمرو خود و محصور شدن در حلقه‌ نیروهای مقاومت در عراق، سوریه، لبنان و غزه، بیش از پیش نگران آینده‌ خویش است و با جنگ روانی سعی در کنترل اوضاع دارد.روز قدس امسال، صحنه‌ مصاف دیگری با اشغالگران است و هرچند تحت تأثیر شیوع بیماری کرونا، با تجمع مردمی همراه نیست، اما دل‌های مردم ایران و همه‌ امت اسلامی به آرمان فلسطین پیوند خورده و مسجدالاقصی همچنان در خاطره‌ها زنده و پاینده است.ما دانشگاهیان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، ضمن بزرگداشت این روز جهانی و تجدید عهد با آرمان‌های شهدای جبهه‌ مقاومت به ویژه شهید عظیم‌القدر سپهبد حاج قاسم سلیمانی، از همگان جهت استماع سخنان مقام معظم رهبری در روز قدس دعوت به عمل می‌آوریم و از خداوند بزرگ پیروزی جبهه‌ حق بر باطل را مسألت می‌نماییم.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین امل