راهنمای دانشجویان جهت ورود به سامانه آزمون مجازی + فایل پاسخ نامه تشریحی
6/23/2020 1:06:34 PM 2472

راهنمای دانشجویان جهت شرکت در آزمون مجازی در سامانه دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

تذکر مهم : تمامی دانشجویان عزیز در سامانه آزمون آنلاین از قبل ثبت نام شده اند و نیازی به ثبت نام مجدد ندارند. توضیحات کامل در لینک "مشاهده راهنمای سامانه آزمون آنلاین" در ادامه همین صفحه آمده است.

دانشجوی گرامي لطفا در خصوص پاسخگویی به سوالات امتحانی تشریحی موارد زیر را به دقت مورد مطالعه قرار داده و رعایت نمایید:

حتما فایل پاسخ نامه را به تعداد کافی پرینت گرفته و نام، نام خانوادگي، عنوان درس و نام استاد درس بر روی پاسخ نامه بنویسید. 2. شماره تماس خود را بر روی پاسخنامه درج نمایید 3. از برگه های سفید به همراه خودکار مشکي برای پاسخ به سؤالات استفاده شود 4. تصویر پاسخنامه خود را در سامانه آزمون آنلاین بارگذاری نموده و دقت شود که دارای کیفیت و وضوح لازم باشد (ترجیحا نرم افزارCamScanner ) 5. دانشجویان در قبال پاسخ ارسال شده باید پاسخگو باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف/تقلب موارد به کمیته انضباطي ارجاع داده خواهد شد.

سوالات و امتحانات تستی نیاز به ارسال پاسخ نامه ندارند و در سامانه بصورت آنلاین ثبت خواهند شد.

فایل پاسخ نامه

مشاهده راهنمای سامانه آزمون آنلاین