اطلاعیه ثبت نام دانشجویان کاردانی و کارشناسی آزمون سراسری 1399
11/1/2020 12:25:13 PM 30520

ضمن عرض تبریک و آروزی موفقیت برای پذیرفته شدگان گرامی، به اطلاع كلیه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ می رساند كه ثبت نام از پذیرفته شدگان در دو مرحله می باشد كه در مرحله اول، ثبت نام به صورت آنلاین بوده و پس از آن در مرحله دوم ارسال مدارک مورد نیاز اداره آموزش دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به صورت فیزیکی و از طریق پست انجام می پذیرد.

لازم به ذكر است پذیرفته شدگان محترم قبل از اقدام به ثبت نام، كلیه ی مدارک زیر را آماده نموده تا در فرآیند ثبت نام دچار مشکل نگردند.

مدارك لازم جهت ثبت نام آنلاین و ارسال فیزیکی به آموزش دانشگاه:

• برای دانش آموزان قبولی دیپلم سال ما قبل ۹۸ :اصل یا گواهی موقت دیپلم و گواهی پیش دانشگاهی و ریزنمرات دوره متوسطه (برای نظام جدید) و دو نسخه تصویر از هر كدام
  • برای دانش آموزان قبولی دیپلم سال ۹۸ و به بعد: اصل یا گواهی موقت دیپلم و فرم ۶۰۲ و ریزنمرات دوره متوسطه(برای نظام جدید) و دو نسخه تصویر از هر كدام
  • -اصل یا گواهی موقت دیپلم و ریزنمرات دوره متوسطه (برای نظام قدیم) و و دو نسخه تصویر از هر كدام.
  • -برای دریافت تاییدیه مدرک تحصیلی به آدرس https://emt.medu.ir مراجعه نموده و پس از پر کردن فرم مربوطه کد رهگیری دریافتی را پرینت گرفته و همراه سایر مدارک ارسال نمایید.

۵-تصویر كارت ملی و شناسنامه ( دو نسخه پشت و رو )

۶-عکس ۴*۳ ( ۸ قطعه برای مشمولین و ۶ قطعه برای غیرمشمولین و یا پذیرفته شدگان دختر)

۷--فرم شماره ۱ سازمان سنجش(بارگذاری شده در سامانه ثبت نام دانشگاه) برای پذیرفته شدگان فعلی و انصرافی

۸-فرم شماره۵ سازمان سنجش(بارگذاری شده در سامانه ثبت نام دانشگاه) برای سهمیه های مناطق ۲ و ۳

۹-فرم شماره ۴ سازمان سنجش (بارگذاری شده در سامانه ثبت نام دانشگاه). برای سهمیه های منطقه ۱ ، رزمندگان و ایثارگران

۱۰ -برگ درخواست معافیت تحصیلی (موجود در فرم های انتهای اطلاعیه) بصورت تایپ شده اطلاعات خود را کامل کرده و پرینت بگیرید و به همراه  تصویر گواهی پیش دانشگاهی برای دانش آموزان قبولی دیپلم سال ما قبل ۹۸ یا تصویر گواهی دیپلم برای دانش آموزان قبولی دیپلم سال ۹۸ و به بعد و ریزنمرات و تصویر شناسنامه و كارت ملی جهت دریافت معافیت تحصیلی به پلیس + ۱۰ مراجعه نمایند.

۱۱-دریافت شماره دانشجویی (پرینت کد رهگیری ثبت نام که شامل شماره دانشجویی می باشد)

مرحله ي اول ثبت نام اینترنتی:

ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان، بر حسب حروف الفبا، در روزهای زیر، از طریق مراجعه به سایت آموزش دانشگاه تخصصی فناوری نوین آمل انجام می پذیرد.

چهارشنبه

99/08/14

الف تا د

شنبه

99/08/17

ذ تا غ

یکشنبه

99/08/18

ف تا ي

دوشنبه

99/08/19

تمامی (با تاخیر)

ابتدا وارد سامانه ی آموزشی دانشگاه تخصصی فناوری نوین آمل، به آدرس زیر شوید:

نوع کاربری را بر روی دانشجویان جدید الورود قرار داده، سپس كد كاربري: " شماره ملی  "  گذر واژه: "شماره داوطلبی " را وارد نموده و ورود به سیستم را بزنید.

تذكر: پس از اتمام ثبت نام آنلاین ، لطفاً از تاییده ی ثبت نام پرینت گرفته و به همراه مدارک ثبت نامی به آدرس دانشگاه تخصصی فناوری نوین آمل به صورت پستی ارسال فرمایید.

تذكر مهم: ثبت نام مرحله اول الزامی بوده و در صورت عدم ثبت نام آنلاین، مدارك فیزیکی ارسالی بررسی نمی گردد. همچنین ثبت نام مرحله اول به منزله تائید نهایی نمی باشد و پذیرش متقاضیان در دانشگاه تخصصی فناوری نوین آمل بصورت مشروط بوده و تائید نهایی ثبت نام منوط به دریافت كلیه ي مدارك فیزیکی ( ثبت نام مرحله دوم) و بررسی آن توسط كارشناسان اداره آموزش دانشگاه می باشدبدیهی است در صورتی كه مشخص گردد كه مدارك ارسالی داراي نواقصی باشد از ادامه تحصیل دانشجویان جلوگیري به عمل می آید.

مرحله ي دوم: ارسال مدارك ثبت نامی به صورت فیزیکی از طریق پستپس از ثبت نام اینترنتی (مرحله ي اول)، كلیه ي پذیرفته شدگان موظفند نسبت به تکمیل فرمها و ارسال فیزیکی مدارك حداكثر تا تاریخ 99/08/24 اقدام نمایند.

آدرس پستی دانشگاه جهت ارسال مدارك به صورت فیزیکیمازندران، آمل، خیابان طالقانی، اباذر۳۵، دانشگاه تخصصی فناوری نوین آمل     كد پستی ۶۴۶۱۶-۴۶۱۵۶

تذكر۱ :لازم است كلیه پذیرفته شدگان در هنگام ارسال مدارك به صورت فیزیکی از طریق پست نسبت به تکمیل چک لیست زیر و امضا آن اقدام و به همراه مدارك درخواستی ارسال نمایند.

تذكر۲ :لازم است بروي پاكت ارسالی پستی موارد زیر قید گردد.

نام و نام خانوادگی ،رشته تحصیلی، دوره تحصیلی (روزانه یا شبانه) ، مقطع تحصیلی و جنسیت  قید گردد.

تذكر۳ :پذیرفته شدگان دوره روزانه اي كه پس از ثبت نام، درخواست انصراف از تحصیل نمایند ملزم به پرداخت یک نیمسال آموزش رایگان هستند ازاین رو در ثبت نام دقت لازم را به عمل آورند.

تذكر۴ :پذیرفته شدگان دوره شبانه اي كه پس از ثبت نام و قبل از شروع كلاسها، درخواست انصراف از تحصیل نمایند، شهریه پرداختی آن نیمسال، به عنوان هزینه انصراف محسوب می شود و بازپرداخت نمی شود.

دانشجویان کاردانی مبلغ ۳۵۰.۰۰۰ ريال و کارشناسی ۵۰۰.۰۰۰ ریال جهت بیمه و کارت دانشجویی و سایر خدمات به شماره حساب زیر واریز نموده و اصل فیش را همراه مدارک ارسال فرمایید.

دانشجویان شبانه (نوبت دوم) مبلغ ۵.۰۰۰.۰۰۰ پنج میلیون ریال علی الحساب بابت شهریه به شماره حساب زیر واریز نموده و اصل فیش را همراه مدارک ارسال فرمایید.

۰۱۰۹۶۶۸۴۰۴۰۰۸  بانک ملی بنام درآمد اختصاصی دانشگاه فناوری های نوین آمل

لازم است تمامی پذیرفته شدگان محترم حتما پس از اتمام فرایند ثبت نام به سامانه امور دانشجویان مراجعه نموده و از طریق لینک های زیر در سامانه های مربوطه ثبت نام کرده و کارنامه سلامت جسم و روان خود را دریافت و رسید آن را نزد خود نگهداری نمایند.

سلامت روان:

سلامت جسم: