اطلاعیه ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا در خصوص تعطیلی
11/19/2020 1:58:36 PM 602

با آرزوی سلامتی و تندرستی برای دانشگاهیان عزیز و خانواده آنان و با عنایت به نامه وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری و بخشنامه رئیس محترم سازمان اداری و استخدامی کشور جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و قطع زنجیره انتقال و حفظ سلامت دانشگاهیان، از تاریخ اول آذر ماه ۱۳۹9 به مدت دو هفته فعالیت‌های دانشگاه و حضور همکاران به شرح ذیل ضروری می باشد:

• حضور به طور فعال نیروهای حفاظت فیزیکی دانشگاه
  • حضور یک همکار از کارکنان اداره فناوری اطلاعات در دانشگاه هر روز جهت انجام کارها و پشتبانی سامانه های الکترونیکی با هماهنگی مدیر پژوهشی دانشگاه
  • حضور یکی از کارکنان آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه جهت انجام کارها و پاسخگویی با هماهنگی مدیر آموزشی دانشگاه
  • حضور یک همکار در دبیرخانه مرکزی دانشگاه ( 2 روز در هفته )
  • حضور کارشناس آموزش دانشکده دامچزشکی با هماهنگی مدیر آموزشی دانشگاه
  • حضور رئیس یا معاون در صورت لزوم
  • هماهنگی دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای کار در آزمایشگاه ها وکارهای پژوهشی توسط رئیس دانشکده ها
  • حضور پیمانکاران دانشگاه طبق روال قبلی باید انجام پذیرد.
  • کلاس های آموزشی به صورت مجازی طبق روال قبلی می بایستی توسط اساتید محترم برگزار گردد.
  • حضور یک همکار در بخش تاسیسات دانشگاه.
  • لازم به ذکر است ساعت کار برای همکاران اداری در صورت نیاز به حضور در دانشگاه از ساعت 8 الی ۱۲ می باشد.
  • در همه شرایط رعایت پروتکل های بهداشتی الزامی می باشد.

معاونت اداری و مالی دانشگاه

روابط عمومی دانشگاه تخصص فناوری های نوین آمل