دکترداود دومیری گنجی رییس دانشگاه در پیامی درگذشت پدرگرامی دکتر حسین عزیزی را تسلیت گفت.
1/6/2021 9:18:40 AM 364

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: متن پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

فقط او باقی است

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
ثبت است در جریده ی عالم دوام ما

جناب آقای دکتر حسین عزیزی،

رئیس محترم دفتر ریاست و امور بین الملل دانشگاه؛

غم  از دست دادن پدر سخت تر از آن است که با تسلیت، تسکین یابد. اما مرگ مشیت الهی است و همه فانی هستیم، الا خدا که باقی است. آنچه از ما به یادگار خواهد ماند؛ فقط کردار و گفتار نیک است که پس از مرگ بر آن سخن می رانند و ما را قضاوت می کنند. شما به عنوان یک معلم و استاد در راه تعلیم و تربیت فرزندان ایران تلاش های فراوانی داشته و دارید که این نشان از تربیت خوب و آگاهانه پدر بزرگوارتان است. انشاالله سرمایه با ارزشی برای آن فقید تازه گذشته باشید و خداوند در روز قیامت برای ایشان به ثواب ثبت خواهد کرد و پاداش نیک خواهد داد.

اینجانب با نهایت تاسف و اندوه در گذشت پدر گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد یکتا برای آن عزیز سفر کرده، غفران الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی خواستارم.

داود دومیری گنجی

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل