مراسم روز پژوهش برگزار گردید
12/17/2019 11:00:34 AM 2568

مراسم روز پژوهش در روز دوشنبه مورخ ۹۸/۰۹/۲۵ در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه با حضور ریاست محترم، معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع،  پروفسور گنجعلی استاد محترم دانشگاه تهران، مدیر پژوهش و فناوری و اعضای هیات علمی برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر سیفی مدیر پژوهش و فناوری گزارشی از عملکرد یکساله حوزه پژوهشی ارائه و مسائل و مشکلات موجود در این حوزه را مطرح نمودند. سپس پروفسور گنجعلی بعنوان سخنران ویژه مراسم در مورد اهمیت پژوهش و فناوری در پیشرفت جامعه سخنانی را بیان نمودند. در این مراسم ضمن تقدیر از سرکار خانم دکتر مریم عزیزخانی به دلیل کسب عنوان پژوهشگر برتر استان مازندران و جناب آقای دکتر حجت اله شکری به دلیل انتخاب کتابشان بعنوان کتاب برگزیده سال، از پژوهشگران برتر دانشگاه سرکار خانمها دکتر راضیه پرتوی و دکتر فهیمه توریان(دانشکده دامپزشکی)، جناب آقای دکتر حسین عزیزی (دانشکده زیست فناوری)و آقایان دکتر بهرام جعفری و دکتر فخرالدین نظری(دانشکده مهندسی فناوریهای نوین) تقدیر به عمل آمد.