سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی آغاز سال تحصیلی را تبریک گفت.
9/21/2021 8:26:45 AM 414

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم، سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی آغاز سال تحصیلی جدیدرا تبریک گفت.

بسمه‌تعالی

بار دیگر فصل روشن مهر از راه می‌رسد و کتاب معرفت با سرانگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و رهروان علم و دانش ورق می‌خورد و سپهر بینش و دانایی به روی هزاران دانشجو و دانش‌پژوه آغوش می‌گشاید. هر سال، در آغاز ماه مهر و سال تحصیلی جدید، جوشش دوباره‌ای در مسیر پیشرفت علمی و تعالی فردی و اجتماعی آغاز می‌شود و دانشگاه‌ها به‌عنوان مهد تعلیم و تربیت انسان‌های متعهد و متخصص پویایی بیشتری می‌یابند.

امروز اعضاي جامعه دانشگاهی باید با ايجاد فضاي اخلاقی همراه با نشاط در دانشگاه به عنوان کانون جوشش فكري جامعه، در مسیر پويايی علمی و فرهنگي هم‌راستا با رهنمودهای مقام معظم رهبری تلاش نمايند و به رسالت خطیر خود برای تعالی ایران اسلامی و تحقق پیشرفت‌های علمی و فناوری عمل نمایند.
تقارن باشکوه آغاز فصل علم و دانش با هفته دفاع مقدس و درس‌های این وقایع، می‌تواند کامل‌ترین مدرسه و دانشگاه برای کسانی باشد که جویای کشف و کسب آموزه‌های عمیق انسانی، معرفتی و الهی هستند. همزمانی این مناسبت‌ مهم می‌تواند این مفهوم را داشته باشد که می‌توان با کسب دانش و فضیلت مرزهای جدید علم و دانش را درنوردید و با پیوند علم و ایمان، قله‌های رفیع پیروزی و کامیابی را فتح کرد.

سال تحصیلی جدید امسال نیز به دلیل همه‌گیری بیماری كرونا متفاوت از سال‌های ديگر آغاز می‌شود و از دست‌دادن تعدادی از هموطنانمان به سبب این بیماری ضايعه‌ای بزرگ براي كشور است. یاد و خاطره شهدای سلامت را گرامی می‌داریم و به كادر درمان كشور خداقوت و دست‌مریزاد عرض می‌نماييم؛ اما آنچه که موجب امید است، موفقیت دانشگاهیان در فائق آمدن بر اين بحران و حركت به سمت تحوّل است كه در استمرار فعاليت‌هاي آموزشی نمود یافت و نه تنها امر مهم آموزش و پژوهش در این مدت تعطیل نشد؛ بلکه با روش‌های جدیدآموزش مجازی، جلوه‌ای نوين به خودگرفت.
اینجانب ضمن پاسداشت هفته شکوهمند «دفاع مقدس»، آغاز سال تحصیلی و شروع سالی دیگر در تقویم تعلیم و تربیت را به جامعه دانشگاهی به‌ویژه دانشجویان عزیز و نیز اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل صمیمانه تبریک می‌گویم و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی و اخلاقی توأم با موفقیت، بهروزی و سعادت را خواهانم.

اکبر حاجی زاده مقدم
سرپرست دانشگاه