پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت فرارسیدن سال نو
3/22/2020 4:31:38 PM 137

بسمه تعالی
    یا مقلب القلوب و الابصار  یا مدبر اللیل و النهار  یا محول الحول و الاحوال   حول حالنا الی احسن الحال

سال 1398 با همه فراز و نشيب‌ها سريع‌تر از آنچه انتظار مي‌رفت به پايان رسيد و برگي ديگر از دفتر زندگاني ورق خورد.

بهار فصل رویش و شادابی است، فصل ایمان و شکوه جلوه خداوند است، آری بار دیگر نشانه­ای بدیع از آیات الهی در جهان متجلی گشته و زمین آیه های سرسبزی و حیات را به تلاوت نشسته است.

اینجانب ضمن تبریک عید سعید نوروز به همه دانشگاهیان خدوم، از زحمات ارزشمند اساتید و کارکنان دانشگاه  در سال که سپری شده قدردانی نموده و از خداوند متعال، سالی سرشار از موفقّیت و ایّامی نیک و پر بار را برای اساتید، کارمندان، دانشجویان و خانواده های معّزز آنان در سال جدید، در ظل عنایات حضرت حق تعالی و در سایه حجت بر حق حضرت صاحب الامر مسالت می‌نمایم.

در پایان امیدوارم  همگی شما عزیزان با بهره گیری از توانمندی­های شایسته خویش و با  استعانت از ذات لایزال الهی و در سایه توجهات حضرت بقیه الله الاعظم مهدی موعود (عج) و با پیروی از رهبری­های حکیمانه رهبر عظیم­الشان انقلاب اسلامی حضرت  آیه الله العظمی امام خامنه ای ( مدظله العالی در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی پیروز و سر بلند باشید.

امیدوارم سال آینده، با تدبیر و امید، همدلی و همفکری بیشتر، سالی پربرکت برای کشور عزیزمان ایران و سرشار از موفقیت برای شما دوستان باشد.

دکتر داوود دومیری گنجی

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل