توصیه های مهم به دانشجویان در خصوص شرکت در جلسات و نحوه پاسخگویی به سوالات امتحانی پایان ترم
12/28/2020 10:46:44 AM 1924

1. تمامی دانشجویان موظفند در روز امتحان و رأس ساعت زمان امتحان برخط (on line) باشند. مسئولیت عدم حضور برخط به عهده دانشجو است و به منزله غیبت در امتحان بوده که مطابق با آیین نامه آموزشی با آنها برخورد خواهد شد.
  2. حتما فایل پاسخ نامه را به تعداد کافی پرینت گرفته و نام، نام خانوادگي، عنوان درس و نام استاد درس بر روی پاسخ نامه بنویسید.
  3. شماره تماس خود را بر روی پاسخنامه درج نمایید.
  4. از برگه های سفید به همراه خودکار مشکي برای پاسخ به سؤالات استفاده شود.
  5. تصویر پاسخنامه خود را با كيفيت بالا (ترجیحا نرم افزار CamScanner) اسكن نموده و طبق دستورالعمل استاد مربوطه ، براي استاد ارسال نماييد.
  6. تمامی دانشجویان موظفند تا پاسخ سوالات خود را صرفا در پاسخ برگ ارائه شده بنویسند، در غیر این صورت مسئولیت هرگونه عواقب احتمالی به عهده شخص دانشجو می باشد.
  7. دانشجویان در قبال پاسخ ارسال شده پاسخگو بوده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف/تقلب، استاد مربوطه موظف است تا مراتب را به کمیته انضباطي دانشگاه جها پیگیری های بعدی ارجاع دهد.

جهت دريافت فايل پاسخنامه اينجا كليك كنيد.