پیام تبریک دکتر داود دومیری گنجی به مناسبت فرا رسیدن مبعث رسول اکرم(ص)
3/10/2021 1:35:56 PM 902

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی، مبعث حضرت رسول و آغاز رسالت الهی پیامبر اکرم (ص) را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام دکتر داود دومیری گنجی به این شرح است:

بعثت، تلالو

۲۷ رجب المرجب، سالروز برانگیخته شدن محبوبترین خلقت خدا، اشرف مخلوقات، تبسم سبز ایمان، رحمت للعالمین، پیامبر نور و رحمت حضرت محمد مصطفی(ص)، یکی از روزهای بزرگ آفریدگار بی همتاست.

روزی که پروردگار یکتا نعمت بعثت را بر آخرین فرستاده خویش، فخر کائنات و گنجینه اسرار الهی ارزانی داشت و آن را وسیله‌ای برای هدایت انسان از ظلمات و تاریکی به سوی نور و روشنایی قرار داد.
مرحمت خداوند بر بشریت و انقلابی برای زدودن جهل بود که با ندای جبرئیل، بر پیامبر
خاتم(ص) با کلام متبرک « اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِی خَلَقَ » تجلی یافت و
مسیر روشنی پیش روی جوامع انسانی گشوده شد که از گذر قرن ها، هنوز چراغ راهی روشن
فرا روی مومنان است.
پروردگار مهربان، در این روز زیباترین نشانه های خود برای بشر را به شایسته ترین بنده اش،
حضرت محمد(ص) نازل کرد که این اعجاز جاویدان، عیدی فرخنده شد برای مسلمانان تا به
برکت این روز، بار دیگر به کلام مقدس خداوندگار عالم، توسلی دوباره جویند.
با درود و صلوات بر آخرین فرستاده پرودگار، فرا رسیدن هنگامه مبارک مبعث ختمی مرتبت،
حضرت محمد مصطفی(ص) به تمامی مسلمانان تبریک و تهنیت می گویم و امیدوارم به برکت این روز، خداوند منان همه ما را در سایه سار مرحمت و لطف خود قرار دهد و در آینده ای نزدیک، بتوانیم شاهد تسری موهبت سلامت، در جای جای وطن عزیزمان ایران باشیم.

اينجانب فرا رسيدن عيد سعيد و بزرگ مبعث، يادآور تجلي نور الهي بر وجود منور سيد كائنات، حضرت محمد مصطفي(ص) را به ساحت مقدس امام عصر(عج)، رهبر معظم انقلاب و به ويژه مردم ولايتمدار شهرستان آمل، جامعه دانشگاهي، كاركنان، اساتيد و دانشجويان محترم دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، تبريك عرض نموده، به يمن و بركت اين روز شريف، عزت، سربلندي ، همدلي ، عظمت و پيروزي و سرافرازي روزافزون اسلام و مسلمين را از درگاه ايزد منان مسالت دارم.

دكتر داود دومیری گنجی

رئيس دانشگاه