بررسی زمینه های همکاری دانشگاه با شرکت پیشرو استان در حوزه گیاهان دارویی
5/6/2021 8:47:23 PM 879

بررسی زمینه های همکاری دانشگاه با شرکت پیشرو استان در حوزه گیاهان دارویی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ به منظور توسعه همکاری های علمی بین دانشگاه و شركت های پیشرو در حوزه های مرتبط با فعالیت دانشگاه، جلسه ای در روز دوشنبه مورخ 13 اردیبهشت با حضور آقای دکتر حاجی زاده مقدم (رئیس دانشگاه) دکتر کیانی و دکتر اندی (اعضاء هیأت علمی دانشکده گیاهان دارویی) و آقای افرازیده (مدیر طرح و برنامه) با مدیریت شرکت رویش طبرستان آمل برگزار گردید و از پروژه های در دست اجرای این شرکت نیز بازدید بعمل آمد.

شركت رویش از شرکت های پیشرو و موفق استان در زمینه تولید نهال و انواع نشاء گیاهان دارویی و زینتی است که موفقیت های ارزشمندی کسب نموده و توانسته است میلیون ها اصله نهال مثمر و انواع نشاء گیاهان با بالاترین كیفیت و استاندارد را تولید نماید. ساخت و راه اندازی پروژه های گلخانه ای مدرن و هوشمند  به روش كشت هیدروپونیك (بدون خاك) نیز از دیگر موفقیت های این شرکت می باشد.

توسعه همکاری های علمی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه با این شرکت در قالب تفاهم نامه همکاری در دست اقدام می باشد.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل