کد خبر:  11349 تاریخ انتشار: 10:17 - 1396/10/20 تعداد بازدید: 1383

تاسیس مجمع حامیان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

نخستین جلسه هیات امناء مجمع حامیان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برگزار گردید. دراین جلسه  با سخنرانی آقای سیدجعفر رسولی به عنوان رئیس هیأت امناء و دکتر داود دومیری گنجی به عنوان نائب رئیس هیأت امناء آغاز و در ادامه جلسه در خصوص دستور کار هیأت امناء بحث و بررسی شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری فیمابین مجمع خیرین شهرستان آمل با مجمع حامیان دانشگاه در مورد تأمین فضای آموزشی و برگزاری همایش دانشمندان و فرهیختگان آملی مقیم خارج از کشور از جمله موضوعات مطرح شده در نخستین جلسه هیأت امناء مجمع بوده است.
در ادامه جلسه آقایان: حمیدرضا قادی، مصطفی فیروزی، حبیب الله اردشیر، بزرگمهر دادگر و امیر میران آملی به عنوان اعضاء هیأت مدیره مجمع و آقای افشین جمشیدی لاریجانی به عنوان بازرس مجمع حامیان دانشگاه انتخاب شدند
دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به عنوان نخستین دانشگاه دولتی شهرستان آمل، در حال حاضر با 3 دانشکده مهندسی فناوری های نوین، دانشکده دامپزشکی و دانشکده زیست فناوری و گیاهان دارویی  و بیش از 1000 دانشجو در 2 مقطع کاردانی، 10 مقطع کارشناسی و 4 مقطع کارشناسی ارشد در حال فعالیت می باشد.

9aee7274-9c75-4.jpg b18380d8-4f21-4.jpg

فرم دریافت نظرات شما
نام شما: نشانی پست الکترونیک شما:
نظر شما:*
سوال:* 1 + 5 =