کد خبر:  11861 تاریخ انتشار: 14:10 - 1398/07/16 تعداد بازدید: 277

دیدار ریاست محترم، معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با رییس و اعضای هیات علمی دانشکده دامپزشکی به مناسبت روز ملی دامپزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :  درابتدای جلسه رییس دانشکده دامپزشکی طی سخنانی به اهمیت حرفه و علم دامپزشکی در شرایط کنونی کشور اشاره نمود و به تشریح نقش دامپزشکان در پیشگیری از بیماری­های مشترک، تضمین بهداشت، تامین غذای سالم و همچنین نقش دامپزشکی در بهبود وضعیت اقتصادی کشور پرداخت. ایشان  در ادامه با اشاره به دانشکده دامپزشکی آمل که تنها دانشکده دامپزشکی دولتی در استان های شمالی کشور است و با توجه به پتانسیل این منطقه، خواستار حمایت های همه جانبه­ از سوی دانشگاه و مسئولین شدند. ایشان همچنین از حمایت ریاست دانشگاه از پروژه در حال ساخت دانشکده دامپزشکی و پیشرفت آن، تشکر و قدردانی نمودند. در ادامه اعضای هیات علمی دانشکده نیز دغدغه­ ها و نقطه نظرات خود را بیان داشتند.
پروفسور دومیری گنجی ریاست محترم دانشگاه نیز با ابراز خرسندی از حضور در جمع اعضای هیات علمی دانشکده دامپزشکی، با بیان اهمیت و کاربرد حرفه دامپزشکی در جامعه، تاکید نمودند که باید تلاش و حمایت های بیشتری برای ساخت پروژه دامپزشکی انجام پذیرد.
معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز پس از ارائه گزارشی از وضعیت مالی دانشگاه و تشریح برنامه­ های پیش رو، به پرسش­ها و درخواست­های اعضای هیات علمی دانشکده دامپزشکی پاسخ گفتند.

63fe57b1-5116-4.jpg fba836d5-11a6-4.jpg 8795ff3d-80f8-4.jpg

فرم دریافت نظرات شما
نام شما: نشانی پست الکترونیک شما:
نظر شما:*
سوال:* 4 + 6 =