از سرديس زنده ياد حاجیه خانم زهرا تفضلی خیر نیک اندیش دانشگاه رونمايي شد
6/4/2023 10:57:49 PM 1014

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با برگزاری سومین کنفرانس بین المللی نوین در علوم از سردیس خیر نیک اندیش آملی حاجیه خانم زهرا تفضلی با حضور دکتر منصوری لاریجانی عضو محترم هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع)، رییس دانشکده دامپزشکی دانشگاه بصره عراق و هیئت همراه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و معاونین، مدیران، اعضا محترم هیات علمی و یاوران علمی دانشگاه و سایر مسئولین رونمایی شد.

رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در مراسم رونمايي از سرديس زنده ياد حاجیه خانم زهرا تفضلی در پردیس دانشگاه اظهار كرد: هنوز ابعاد مختلفي از چهره این بانوی خیر ناشناخته مانده است.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم با اشاره به اينكه سرکار خانم تفضلی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل اقداماتي را رقم زد كه تا نام دانشگاه برسر زبان‌ها جاري باشد، افزود: اين اقدام دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل اثبات اين واقعيت است كه شهر آمل بزرگان، علما و فرهيختگان خیر شهر خود را فراموش نخواهد كرد.

رییس دانشگاه تصريح كرد: اميدواريم بتوانيم با ارج نهادن به مقام والاي بزرگان، فرهيختگان و خیرین عزیز شهر خود انگيزه‌اي براي اقدامات بزرگ از سوي شهروندان ايجاد كنيم.

دکتر منصوری لاریجانی عضو محترم هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) نيز با اشاره به اينكه خانم تفضلی چهره‌اي خیر است، اظهار كرد: تفضلی الگويي براي همه كساني است كه ميخواهند در مسير خير و خيرخواهي براي همنوعان خود گام بردارند.

وی يادآور شد: با توجه به نياز روزافزون جامعه به سوي توسعه علم و پژوهش شايسته است در شناسايي چنين افرادي تلاش داشته باشيم تا افراد به اين سمت و سو هدايت شوند.

روابط عمومی دانشگاه