پیام تبریک سرپرست دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان
7/20/2021 3:32:22 PM 155

پیام تبریک سرپرست دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی فرا رسیدن عید سعید قربان را به عموم ملت شریف ایران اسلامی تبریک گفت.

متن این پیام به این شرح است:

وَ فَدَيْناهُ بِذِبْحٍ عَظِيمٍ «107» وَ تَرَكْنا عَلَيْهِ فِي الْآخِرِينَ «108»

و ما قربانى بزرگى را فداى او كرديم ودر ميان آيندگان براى او (نام نيك) به جا گذاشتيم.

دهم ذی الحجه جلوه گاه رهایی از نفس و عید همه پاکی ها و روز کمال و رها شدن از بند تعلقات و جشن رهیدگی از بندگی نفس و تجلی گاه بندگی است.

روز عرفه از روزهای بزرگ و با عظمتی است که درهای رحمت الهی و مغفرت کبریایی آستان حق تعالى به روی بندگان متعبدش گشوده است و خوان برکت و احسان و مهر و روزی وی برای ایشان گسترده.

عید قربان زیباترین جلوه بندگی و خضوع خالصانه در برابر خداوند و یاد آور خاطره جاودانگی بندگی و ایثار است، عید نزدیک شدن دل هایی است که به قرب الهی رسیده اند و در مسیر قرب الهی با گذشتن از دلبستگی ها و گردن نهادن بی چون و چرا در برابر امر خدای متعال، در زمره صابران و بندگان حقیقی راه یافته اند.

آنجا که در عرفات به شناخت می رسد و در مشعر به شعور الهی و در منا، رهایی از تعلقات دنیوی و رسیدن به عشق و قرب الهی را آرزو می کند.

اینجانب فرا رسیدن عید خجسته و پر برکت قربان را به عموم ملت شریف ایران خصوصا مردم متدین و خداجوی شهرستان آمل، اساتید معزز، کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و همه انسان های حقیقت طلبی که در آستان پروردگارشان سر تسلیم و سپاس فرود آورده اند و جز به رضای او نمی اندیشند تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند بزرگ، سلامتی و رستگاری را برای همگان مسئلت می نمایم.

اکبر حاجی زاده مقدم

سرپرست دانشگاه