برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تجلیل از ایثارگران
10/3/2021 1:48:05 PM 464

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل؛ دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه، به مناسبت فرا رسیدن چهل و یکمین سالگرد هفته دفاع مقدس از زحمات و رشادت‌های ایثارگری 3 همکار ایثارگر و 2 سرباز امریه دانشگاه با اهدای لوح سپاس تقدیر کرد.

رزمندگان و ایثارگران دلیر و شجاع ایران اسلامی حماسه آفرینی مجاهدان و دریادلان در روزگار سرنوشت ساز دفاع مقدس، ضامن بقا و حافظ عزت و آزادگی ملت بزرگ ایران اسلامی بوده و خواهد بود و خاطره خوش این از خودگذشتگی در ذهن و بر زبان مردم قدرشناس این سرزمین هواره باقی و بالنده خواهد ماند. تردیدی نیست که باز شناسی و انتقال این فرهنگ ناب ایثار و شهادت به نسل های آتی و حفظ آن در سنگرهای مقابله با توطئه‌ها و تهاجمات همه جانبه استکبار جهانی از وظایف اصلی ما برای زمینه سازی ظهور منجی عالم بشریت است.