پیام دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت فرا رسیدن روز دامپزشکی.
10/6/2021 2:57:40 PM 561

پیام دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت فرا رسیدن روز دامپزشکی:

چهاردهم مهرماه، روز دامپزشکی بر تمامی دامپزشکان و فعالان این عرصه به خصوص استادان و دانشجویان گروه علوم دامی این دانشگاه مبارک باد.

باسمه تعالی

14 مهرماه روز ملی دامپزشکی، روز فرشته ی پاسدار تندرستی جانداران و پرستار حیوانات، بر تمامی دست ‌اندرکاران و دوستداران حرفه کهن و مقدس دامپزشکی مبارک باد.

روز ملی دامپزشکی، بهانه ای برای ارج نهادن به خدمات ارزنده شاغلان این حرفه، قدردانی و تجلیل از زحمت کشان متعهد و با همت عرصه سلامت و بهداشت جامعه، حافظان امنیت غذایی، تلاشگران کاهش آلام حیوانات و سربازان صف اول مبارزه با بیماری های مشترک بین انسان و دام است. تضمین سلامت انسان در گرو سلامت دام است و امروزه دیگر مرزی را بین بهداشت محیط، بهداشت انسان و بهداشت دام نمی توان متصور شد. از این رو، الگوی سلامت واحد (One Health) مبنای اعتلاء و ارتقای بهداشت عمومی است و همین امر نقش و جایگاه بی نظیر حرفه دامپزشکی را بیشتر نمایان می سازد.

اینجانب ضمن تبریک روز ملی دامپزشکی به تمامی اعضای محترم هیات علمی دانشکده دامپزشکی، دانشجویان عزیز، کارشناسان و کارکنان گرانقدر تبریک عرض نموده، تلاشها و زحمات تأثیرگذار این قشر خدوم در عرصه بهداشت و حفظ و توسعه سرمایه دامی کشور به طرز شایسته ای به مردم عزیز و مسئولان محترم معرفی شود و نقش و جایگاه مراکز آموزشی و خدماتی دامپزشکی که از بدنه ارکان اصلی بهداشت جامعه جدا افتاده است، بیش از پیش مد نظر قرار گیرد.

اکبر حاجی زاده مقدم

سرپرست دانشگاه