اطلاعیه ثبت نام دانشجویان کارشناسی ارشد 1400
10/23/2021 8:52:41 AM 3286

اطلاعیه ی ثبت نام دوره ی كارشناسي ارشد ورودی سال تحصیلي 1401-1400
 دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل- پذیرفته شدگان از طریق آزمون سراسری

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای کلیه ی پذیرفته شدگان نهایی دوره ی کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1401-1400  به اطّلاع می رساند که ثبت نام و انتخاب واحد در دو مرحله، به شرح ذیل اعلام می گردد: ضمناً نحوه ی ثبت نام پذیرفته شدگان از طریق آیین نامه ی استعداد های درخشان هم زمان با ثبت نامی فقط ارسال مدارک می باشد.
مرحله ي اول: ثبت نام اينترنتي(آنلاین)
ثبت نام اينترنتي پذيرفته شدگان در روز شنبه تا دوشنبه 1400/08/03، با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل انجام مي پذيرد.

تذکرات لازم:
1- ثبت نام در این مرحله مشروط قلمداد می گردد و ثبت نام قطعی منوط به تکمیل فرم ها و ارسال مدارک می باشد.

توجه: پذیرفته شدگان در ابتدا به صورت آنلاین ثبت نام نمایند و 24 ساعت بعد، انتخاب واحد توسط دانشگاه انجام می گردد.

نشانی پایگاه جهت ثبت نام آنلاین:

جهت ورود به سیستم:

شناسه کاربری : »شماره داوطلبی«
گذر واژه »: شماره ده رقمی کد ملی «استفاده نمایید.

(لطفا بعد از ورود به سامانه، شماره دانشجویی خود را یادداشت نمایید.)
تذکر مهم: ثبت نام مرحله اول الزامی بوده و در صورت عدم ثبت نام آنلاین، مدارک فيزیکی ارسالی بررسی نمی گردد. همچنين ثبت نام مرحله اول به منزله تائيد نهایی نمی باشد و پذیرش متقاضيان در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل بصورت مشروط بوده و تائيد نهایی ثبت نام منوط به دریافت کليه ی مدارک درخواستی به صورت پستی (ثبت نام مرحله دوم) و بررسی آن توسط کارشناسان آموزش دانشگاه می باشد. بدیهی است در صورتی که مشخص گردد که مدارک ارسالی دارای نواقصی باشد از ادامه تحصيل دانشجویان جلوگيری به عمل می آید

پذیرفته شدگان بعد از ثبت نام و دریافت شماره ی دانشجویی به سامانه ی فوق مراجعه و با وارد کردن:
شناسه کاربری : (شماره ی دانشجویی)
گذر واژه (کد ملی)
پس از تأیید اطلاعات ،گزارش ،کارنامه نیمسال و تغییر نیمسال دروسی که آموزش انتخاب واحد نموده را رویت نماید.
شروع کلاس های مجازی(غیر حضوری) دوره ی کارشناسی ارشد از تاریخ 1400/08/08 می باشد.

آدرس سامانه مجازی دانشگاه :

جهت ورود به سامانه ی آموزش مجازی:
نام کاربری : شماره ی دانشجویی
کلمه عبور : شماره ی ملّی استفاده نمایید

مدارک لازم جهت ثبت نام:
1-تصویر دانشنامه یا گواهی نامه ی موقت پایان تحصیلات دوره ی کارشناسی.(پذیرفته شدگانی که دارای مدرک کاردانی یا کارشناسی ناپیوسته هستند، لازم است مدرک هر دو مقطع را ارائه نمایند).
2-آن دسته از پذیرفته شدگانی که به هنگام ثبت نام و شرکت در آزمون، دانشجوی سال آخر بوده اند و حداکثر تا تاریخ 1400/07/30 فارغ التحصیل شده اند، لازم است فرم معدل(فرم شماره ی3) توسط مؤسسه ی آموزش عالی محل فارغ التحصیلی دوره ی کارشناسی ارشد را که به تأیید مسئول ذیربط رسیده باشد

3-تکمیل فرم ثبت نام.
4-.تصویر کارت ملّی و شناسنامه.
5- تکمیل فرم تعهد آموزش رایگان(فرم شماره ی4) برای دانشجویان دوره ی روزانه.
6-تصویر کارت پایان خدمت.
7- دانشجویان مشمول می توانند از دو طریق مبادرت به دریافت معافیت تحصیلی دوره ی کارشناسی ارشد نمایند: .
1-تکمیل فرم درخواست معافیت تحصیلی برای دانشجویان مشمول.(پذیرفته شدگان پسر بعد از ثبت نام
، برای دریافت معافیت تحصیلی دوره ی کارشناسی ارشد لازم است فرم معافیت تحصیلی بارگذاری شده در سامانه را تکمیل کنند سپس نامه ی ابطال معافیت تحصیلی دوره ی کارشناسی و تصویر کارت ملی را به صورت دستی تحویل پلیس+10 نمایند و معافیت تحصیلی دوره ی کارشناسی ارشد خود را به همراه سایر مدارک به اداره پذیرش و ثبت نام دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ارسال کنند.

• ورود به سامانه ی نظام وظیفه به نشانی:epolice.ir

مرحله ی دوم: ارسال مدارک به صورت پستی:
1- اصل و تصویر دانشنامه یا گواهی نامه ی موقت دوره ی کارشناسی.(پذیرفته شدگانی که دارای مدرک کاردانی یا کارشناسی ناپیوسته هستند، لازم است اصل مدرک و تصویر هر دو مقطع را ارسال نمایند).
تبصره1- آن دسته از پذیرفته شدگانی که به هنگام ثبت نام و شرکت در آزمون، دانشجوی سال آخر بوده اند و
حداکثر تا تاریخ 30/07/1400 فارغ التحصیل شده اند ،دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل(فرم شماره ی 3 بارگذاری شده در سامانه) توسط مؤسسه ی آموزش عالی محل فارغ التحصیلی دوره ی کارشناسی را که به تأیید مسئول ذیربط رسیده است، ارسال نمایند.
2- تکمیل فرم تعهد آموزش رایگان(فرم شماره ی 4 در انتهای اطلاعیه) برای دانشجویان دوره ی روزانه.
3-تصویرتمام صفحات شناسنامه و کارت ملّی (دو نسخه پشت و رو)
4- شش قطعه عکس تمام رخ 3×4 تهیه شده در سال جاری.
تبصره 2-  8 قطعه عکس تمام رخ3×4 تهیه شده در سال جاری منحصراً برای برادرانی که با توجه به ضوابط پس از ثبت نام در مؤسسه ی آموزش عالی، برای آنان معافیت تحصیلی صادر میگردد.
5- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به بند» مقررات وظیفه عمومی« مندرج در صفحه ی3 دفترچه ی راهنمای شماره ی یک آزمون(دوره ی کارشناسی ارشد) سال 1400 را مشخص کند (برای برادران.)
6- حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.
7- مدارک مربوط به سهمیه ی» رزمندگان«،»ایثارگران»«سازمان بسیج مستضعفین« ، وزارت جهادکشاورزی و  »مربیان«
تذکرات مهم:
1- ثبت نام وانتخاب واحد آنلاین به منزله ی ثبت نام قطعی تلقی نمی شود و پذیرش نهایی منوط به دریافت مدارک فیزیکی و بررسی آن توسط کارشناسان تحصیلات تکمیلی دانشگاه می باشد.
2- معدل لیسانس پذیرفته شده باید با معدلی که قبلا در زمان ثبت نام برای شرکت در آزمون به سازمان اعلام نموده، یکسان باشد. بدیهی است از ثبت نام آن دسته از داوطلبانی که دارای مغایرت معدل باشند (معدل مندرج در مدرک آنان کمتر از معدل اعلام شده به سازمان باشد )جدا خودداری می گردد.

3ـ از پذیرفته شدگانی که حداکثر تا تاریخ 1400/07/30 فارغ التحصیل نشوند، ثبت نام به عمل نخواهد آمد و ضمن کان لم یکن تلقی شدن قبولی آنان، طبق مقررات با آنان رفتار خواهد شد.
4ـ در هر مرحله از آزمون(ثبت نام، پذیرش و یا هنگام تحصیل)، چنانچه مشخص گردد که داوطلبی حقایق را کتمان نموده و یا اطلاعات غلطی ارائه کرده و واجد شرایط نبوده، قبولی وی لغو و طبق مقررات با وی رفتار خواهد شد .

دانشجویان روزانه مبلغ ۱۵۰.۰۰۰ ريال و نوبت دوم(شبانه) ۵۰۰.۰۰۰ ریال جهت کارت دانشجویی و سایر خدمات به شماره حساب یا شماره کارت  زیر واریز نموده و اصل فیش را همراه مدارک ارسال فرمایید.

۰۱۰۹۶۶۸۴۰۴۰۰۸  (شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۵۹۹۳۱۶۵۷۸بانک ملی بنام درآمد اختصاصی دانشگاه فناوری های نوین آمل

آدرس دانشگاه جهت ارسال مدارک:

مازندران –آمل – میدان قائم- خیابان طالقانی اباذر 35 دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

کد پستی: 4615664616

دانلود فرمها

دانلود درخواست ریز نمرات از دانشگاه مبدا

دانلود فرم معافیت تحصیلی پلیس +10 (برادران)