پيام تبريك سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوی آمل به مناسبت روز بزرگداشت مقام معلم و شهادت استاد مطهری
5/1/2022 3:41:08 PM 405

دكتر اکبر حاجی زاده مقدم، سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در پيامي فرا رسيدن 12 ارديبهت ماه روز بزرگداشت مقام شامخ معلم و استاد را تبريك گفت.

متن پيام تبريك سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به اين شرح است:

امام صادق(ع) مي فرمايند: «مَن تَعَلَّمَ العِلمَ و َعَمِلَ بِهِ و َعَلَّمَ لِلّهِ دُعِىَ فى مَلَكُوتِ السَّماواتِ عَظيما فَقيلَ: تَعَلَّمَ لِلّهِ و َعَمِلَ لِلّهِ و َعَلَّمَ لِلّهِ؛ هر كس براى خدا دانش بياموزد و به آن عمل كند و به ديگران آموزش دهد، در ملكوت آسمان ها به بزرگى ياد شود و گويند: براى خدا آموخت و براى خدا عمل كرد و براى خدا آموزش داد.»

دوازدهم ارديبهشت ماه، سالروز شهادت استاد مرتضي مطهري (ره) و روز معلم، يادآور جايگاه والاي معلمان و استاداني است كه خالصانه و خاشعانه، دانش و معارف اندوخته و تجربه شده خود را ارزاني نسل جديد مي كنند تا سهمي عمده در تحقق تمدن نوين اسلامي ايفا نموده و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران را اعتلا بخشند.

نظام آموزشي ما در دو سال گذشته، به سبب شيوع بيماري منحوس كرونا، دوره دشوار و ويژه اي را تجربه نمود كه استادان، مسئوليت اصلي برون رفت از اين بحران را عهده دار بودند. ضمن تشكر از همراهي تمامي استادان گرانقدر كه در اين مدت، پرچم آموزش و تربيت را در بستر سامانه هاي الكترونيكي برافراشته نگه داشته و رسالت خويش را به نحو احسن تداوم بخشيدند، اميدواريم اكنون كه با عنايات حضرت حق، تا حدودي سايه اين بليه از كشور ما كم شده و زمينه از سرگيري آموزش هاي حضوري فراهم شده است، با اتكاء به قدرت الهي و تلاش و سعي عالمانه و مجدانه، مانند گذشته در مسير تعليم و تربيت دانشجويان و آينده سازان ميهن عزيزمان گام هاي بلند و موثري را بردارند.

ضمن تبريك و بزرگداشت مقام شامخ استاد، از تلاش هاي بي شائبه اساتيد ارجمند حريم علمي عالم آل محمد (ص) قدرداني نموده و براي تمامي سروران ارجمند، سلامتي و دوام توفيق خدمت در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل را خواهانم.

دکتر اکبر حجی زاده مقدم
سرپرست دانشگاه