جلسه هم اندیشی با ریاست و اعضای محترم جهاد کشاورزی با محوریت شعار سال
5/10/2022 4:44:25 PM 338

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

جلسه ای با حضور مسئولین محترم سازمان جهاد کشاورزی شهرستان آمل و همچنین ریاست و اعضای هیئت علمی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل حول محور شعار «تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین» که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان شعار سال 1401 برگزیده شده است، در محل دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه طرفین به معرفی مسائل و مشکلات موجود استان در حوزه کشاورزی پرداختند و همچنین ظرفیت ها و توانمندیهای خود جهت رفع این مسائل پرداختند. علاوه بر آن، راهکارهای موجود جهت نیل به اهداف تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این راستا، جنبه های مختلف طرح پیشنهادی کشت و فرآوری گیاه دارویی شاهدانه از سوی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل در سطح استان مازندران معرفی شد و امکان همکاریهای دو جانبه در این خصوص مورد بررسی قرار گرفت.

روابط عمومی دانشگاه