برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس دفتر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه
7/31/2022 3:01:21 PM 850

مراسم تودیع و معارفه رییس دفتر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه روز شنبه مورخ 1401/05/08 در جلسه شورای فنی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم جناب آقای حبیب الله افضلی، به عنوان سرپرست جدید دفتر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه معرفی و از زحمات جناب آقای فاضل ابراهیمی در مدت تصدی تقدیر بعمل آمد.

سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در این مراسم ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواري سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (علیه السلام) و یاران باوفایش، بر جایگاه مهم دفتر فنی و نظارت بر توسعه طرحها و زیر ساخت های عمرانی دانشگاه تاکید داشتند.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم، به انجام پروژه های عمرانی از قبیل ساخت خوابگاه دانشجویی و دانشکده‌های زیست فناوری و گیاهان دارویی در دانشگاه اشاره نمودند و بر همکاری و همراهی سایر بخش های دانشگاه با دفتر فنی تاکید کردند.

در انتهای مراسم با اهدای لوح سپاس از سوی سرپرست دانشگاه از زحمات جناب آقای فاضل ابراهیمی تقدیر و تجلیل بعمل آمد.

روابط عمومی دانشگاه