دیدار ریاست دانشگاه با معاون محترم آموزشی وزارت علوم
9/20/2022 4:34:51 PM 386

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه ای با حضور دکتر عمو عابدینی معاون محترم آموزشی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، دکتر اسماعیل منصوری لاریجانی، دکتر علی نژاد رئیس دانشگاه مازندران، دکتر حاجی زاده رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و سایر مسئولین شهر لاریجان در دانشگاه پیام نور واحد رینه برگزار گردید.

در این جلسه ضمن معرفی پتانسیل منطقه لاریجان در رویش، کشت و بهره برداری گیاهان دارویی پیشنهاد فعال نمودن ظرفیت بهره برداری از گیاهان دارویی منطقه و فرآوری ترکیبات طبیعی مطرح شد. در همین راستا به پیشنهاد آقای دکتر منصوری لاریجانی به نمایندگی اهالی منطقه واگذاری زمینی به مساحت 4 هکتار به دانشکده گیاهان دارویی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل مطرح و مقرر شد که مراحل قانونی واگذاری زمین پیگیری شود. و از زمین مورد نظر نیز بازدیدی به عمل آمد.

در ادامه اعضای جلسه در گلزار شهدا گمنام شهر رینه و نیز مرقد مطهر مرحوم ذوالفنون علامه حسن زاده آملی جهت قرائت فاتحه گرد هم آمدند و با خانواده مرحوم علامه حسن زاده آملی دیدار داشتند.

روابط عمومی دانشگاه