بازدید سرپرست دانشگاه به همراه معاونت امور دانشجویی از خوابگاه دانشجویی پسران
11/1/2022 7:37:07 PM 790

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم، سرپرست دانشگاه، به همراه دکتر سعید سیفی معاونت امور دانشجویی، جناب آقای علی صفری مدیر امور دانشجویی از خوابگاه دانشجویان پسر بازدید به عمل آوردند و در نشست صمیمی با دانشجویان از نزدیک در روند مشکلات و در جریان امورات خوابگاهی دانشجویان قرار گرفتند.

در اين بازديد، دکتر حاجی زاده مقدم، سرپرست دانشگاه و هيأت همراه ضمن ارزيابي روند خدمات رساني به دانشجويان در خوابگاه‌ دانشجويي، از امکانات و تجهيزات خوابگاه، وضعيت اتاق ها و امکانات تاسيساتي خوابگاه بازديد کردند و از نزديک در جريان امورات خوابگاهي دانشجويان قرار گرفتند.

در نشست صمیمی سرپرست دانشگاه با دانشجویان، دکتر حاجی زاده با تاکید بر این موضوع که دانشجویان زمان زیادی را در محیط خوابگاهی می‌گذراند، بیان کرد: تلاش مجموعه مدیریتی دانشگاه، فراهم آوردن محیطی آرام و امن توام با نشاط و پویایی برای دانشجویان عزیز می‌باشد.

وی با بیان اینکه دوران زندگی در خوابگاه‌ها با همه مشکلات و سختی‌ها دورانی پر خاطره و شیرین است، گفت: از شما دانشجویان می‌خواهم که این دوران را مغتنم بشمارید و با روحیه نشاط و شادابی و همچنین با تلاش مضاعف از فرصت زندگی در خوابگاه حداکثر استفاده را ببرید.

در ادامه، دانشجویان به بیان نظرات، پییشنهادات و انتقادات مورد نظر خود پرداختند و سرپرست دانشگاه، ضمن استقبال از پیشنهادات و نقطه نظرات دانشجویان، بر تلاش جدی برای بهبود وضعیت رفاهی و آسایش دانشجویان تأکید و رسیدگی به مشکلات آنان را یکی از مهم ترین دغدغه های مدیریت دانشگاه عنوان کردند.

روابط عمومی دانشگاه