بیانیه ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل بمناسبت نخستین سالگرد شهادت جانسوز سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی.
1/2/2021 11:56:16 AM 1936

دکتر داود دومیری گنجی ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت فرا رسیدن نخستین سالگرد شهادت سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، دکتر داود دومیری گنجی رئیس دانشگاه تخصصی فناوری نوین آمل به مناسبت فرا رسیدن نخستین سالگرد شهادت سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی پیام تسلیتی صادر کرد.

متن پیام بدین شرح می باشد:

بسم‌الله الرحمن الرحیم
مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ فَمِنهُم مَن قَضى نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا﴿سوره احزاب آیه23﴾

یکسال از اقدام جنایتکارانه و ددمنشانه جبهه استکبار و دژخیمان عالم در به شهادت رساندن سید شهیدان ایران و مقاومت، مرد بدون مرز در میدان های سخت ، فاتح دل های آزاده،  سردار آسمانی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و یارانش میگذرد.

در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.

سخن گفتن از مردی که تمام عمر خود را در گمنامی و مجاهدت‌های خاموش گذرانده به یقین کار آسانی نیست، سال‌ها باید بگذرد تا کسانی پیدا شوند و بتوانند برخی از نقاط ناشناخته کارنامه درخشان این مجاهد نستوه را برای افکار عمومی آشکار کنند تا شاید از آن طریق بهتر بدانیم حقایق پنهان از مجاهدت‌های این فرمانده دلیر و شجاع سپاه اسلام را درک کنیم.

سیزدهم دی ماه در تاریخ نظام اسلامی از یک سو تداعی کننده اوج رذالت ، ضلالت و حماقت دشمنان تا بن دندان مسلح و قسم خورده این مرز و بوم و در رأس آن آمریکای خونخوار بوده و از دیگر سو نمایانگر برگ زرین دیگری بر تارک افتخارات ایران اسلامی و یادآور عقبه مستحکم و پولادین این انقلاب و نیز رشادت ها و شجاعتهای دلاورمردان مخلص و بی ادعایی که با خون پاک خود درخت تنومند این نظام را آبیاری نمودند بوده که هرگز آن مجاهدتهای خستگی ناپذیر و ماندگارازتاریخ و حافظه این ملت پاک نخواهد شد.

سردار سرافراز جهان اسلام و سرباز صادق و فداکار دین و قرآن، نظامی مومن و پارسا و پرهیزکار سپهبد حاج قاسم سلیمانی امروز به دست آمریکا و استکبار جهانی به شهادت رسید. این نه اولین و نه آخرین باری است که دلی نورانی و سرشار از عشق و ایمان و وفاداری به آرمان‌های بلند الهی، هدف تیر خشم و عناد و عصبیت جنایتکاران که ادامه حیات خود را در خدمتگزاری به دشمنان اسلام دانسته است قرار می‌گیرد.

تلاش بی‌وقفه حاج قاسم سلیمانی در مبارزه با گروهک تروریستی داعش او را به نماد مبارزه با تروریسم و افراطی‌گری در دنیای اسلام بدل کرده بود.
آمریکای جهانخوار از بدو تشکیل این نظام و از ابتدای برچیده شدن بساط ظلم و گسترانیده شدن سایه اسلام بر ایران سرافراز همواره به بهانه های گوناگون و به انحاء مختلف حقد و کینه و سبعیت خود را نشان داده و این بار نیز با اقدام کور خود و شهادت قهرمان ایران و یار دیرین و یاور بصیر و صادق ولی امر مسلمین جهان و پناه و مایه آرامش ملتهای مظلوم و آزاده ، حاج قاسم سلیمانی عزیز بار دیگر خوی درندگی خود را نه در صفحه توهم و تصور که در صحنه واقع و عیان بر همگان نشان داد وبیش از پیش خود را حقیر و پایه های هیمنه پوشالی خود را سست تر ساخت.
اینجانب به نمایندگی از اساتید، کارمندان و دانشجویان پرتلاش دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا سلام الله علیها و تجدید عهد و پیمان با آرمانهای امام راحل و شهدای گرانقدر اسلام ( علیهم السلام)، سالروز عروج ملکوتی و شهادت جانسوز سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را محضر امام عصر(ارواحنا فداه) و نائب بر حقش حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) وعموم ملتهای شریف و آزاده جهان تبریک و تسلیت عرض نموده و بیان می داریم که دشمنان بدانند اولا - بی شک "شهید سلیمانی" بسیار کوبنده تر ، بُرنده تر و دشمن شکن تر از "سردارسلیمانی" خواهد بود و تمامی عاملان و آمران این جنایت در لحظه مناسب هدف انتقام سخت که ازاله لکه ننگ و غده سرطانی آنها از منطقه یکی از آنهاست قرار میگیرند و ثانیا- بر خلاف خیال شوم و باطل مستکبران، مسیر حرکت نورانی و پرشتاب تعالی انقلاب اسلامی هیچگاه با این قبیل حرکات جنون آمیز نه تنها متوقف نخواهد شد بلکه مصمم ترو با قوت و شدت بیشتر ادامه می یابد و خانواده دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل نیز در این مسیر مقدس دوشادوش این ملت و تحت امر ولایت از هیچ مجاهدتی در عرصه های مختلف علمی، پژوهشی ، فرهنگی ، بصیرت افزایی و... دریغ نخواهد کرد. ان شاءالله

والسلام علی عباد الله الصالحین
دکتر داود دومیری گنجی