پیام تسلیت دکتر داود دومیری گنجی به مناسبت فرارسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
1/16/2021 9:42:03 AM 1328

السلام علیک یا فاطمة الزهرا یا بنت رسول الله!

قال رسول اللّه صلى الله علیه وآله: إنّ اللّهَ عَزَّوَجَلَّ فَطـــَمَ ابْنَتِی فاطِمَـــة وَ وُلدَهـــا وَ مَنْ أَحَبًّهُمْ مِنَ النّارِ فَلِذلِکَ سُمّیَتْ فاطِمَة

خدای تبارک و تعالى آتش را بر دخترم فاطمه و پسرانش و کسی که آنان را دوست بدارد دور و منع کرده است، و به همین دلیل است که اسمش فاطمه است..

منبع: کنز العمال ج۶ ص ۲۱۹

حضرت فاطمه زهرا (س) دختر گرامی پیامبر اکرم (ص) علیرغم حیات کوتاه ، الگوی خوبی برای مسلمانان جهان و بلکه تمام بشریت هستند این شخصیت برجسته اولین منتقد سیاسی انحراف تاریخ اسلام و تشییع است و اولین منتقد نشست در سقیفه بنی ساعده است و اولین مدافع امام عدالت و آزادگی است ، ام الحسنین حضرت فاطمه (س) که از سوی پدر بزرگوارشان حضرت محمد مصطفی (ص) « ام ابیها » لقب گرفتند ، اسوه ای کامل و جامع برای زنان جامعه اسلامی از صدر اسلام تا کنون است که می توان به سیره عملی ایشان در همسرداری ، تربیت فرزند ، خانه داری ، روابط اجتماعی و به ویژه حجاب استناد نمود.

پیروی و اطاعت از رسول خدا و حامی ولایت و امامت امیر المؤمنین(ع) درس مهمی است که آن حضرت ، به جهانیان داد تا انسان راه سعادت و نجات را در پیش گیرد ؛ چرا که هر کس به ریسمان ولایت تمسک جست ، بی تردید راه حق و حقیقت را برگزیده است.

فاطمه، شگفت انگیزترین انسان و شگرف ترین بشری بود که به عنوان دختری، همراز، همراه، همسنگ، پشتیبان، دلسوز و مشاور پدر، و در مقام همسری، یار، مددکار، مدافع و گرمابخش زندگی، محبوب ترین یار و نزدیکترین دوست شوهر است.

فاطمه زهرا (س) معیار فضایل، اخلاق و تفکر است و جایگاه زنان جهان را شکوه و منزلت بخشید. مهربان مادری برای مؤمنان بود که حضور یک بانوی مسلمان در عرصه های مختلف زندگی فردی و اجتماعی را در کنار پارسایی، پاکدامنی و دور اندیشی برای همیشه در تاریخ جهان ثبت کرد.

فاطمیه روزهای حزن اهل بیت(ع) در مصیبت مادر رسالت و همسر ولایت حضرت زهرای مرضیه (س) است.

باید گفت که شهادت حضرت زهرا (س) تنها واقعه ای تاریخی نیست ؛ بلکه آموزه ای متعالی در باب ولایتمداری و دفاع از ارزش های اسلام ناب محمدی (ص) است.

اینجانب فرارسیدن ایام غم بار فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) ، بی بی دوعالم ، پاره تن پیامبر(ص) و اسوه زنان عالم را بر محضر مبارک حضرت ولی عصر(عج) و رهروان حضرتش تسلیت عرض می نمایم.

ما زنده به لطف و رحمت زهرائیم      مأمور برای خدمت زهرائیم

روزی که تمام خلق حیران هستند        مامنتظر شفاعت زهرائیم