دکتر داود دومیری گنجی ریاست دانشگاه در پیامی سالروز حماسی 12 فروردین و روز جمهوری اسلامی را تبریک گفت
4/2/2021 11:16:31 AM 572

دکتر داود دومیری گنجی ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی 12 فروردین، روز جمهوری اسلامی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن پیام بدین شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم»

یوم الله دوازدهم فروردین ماه سالروز استقرار و تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، روز تجلی حضور مردم ایران در تعیین سرنوشت خودشان است.

این روز جلوه ای از وعده حق خداوند تبارک و تعالی و یادآور حماسه سیاسی و فریاد بلند و پر طنین ملت فرهیخته، فهیم و بصیر ایران به بر پایی حکومت جمهوری اسلامی ایران تجلی یکی از ماندگار ترین صفحات زرین انقلاب اسلامی است که نور امید را در دل محرومان و مستضعفان جهان بر افروخت و همانگونه که حضرت امام خمینی «ره» فرمودند:صبحگاه دوازدهم فروردین که روز نخستین حکومت الله است از بزرگترین اعیاد ملی و مذهبی ماست و ملت ما باید این روز بزرگ را عید بگیرند و زنده نگه دارند.

اینجانب با تبریک این روز فرخنده به مردم متدین و شهید پرور شهرستان آمل ، رجاء واثق دارم ملت رشید و بزرگوار ایران اسلامی در پاستداشت این روز بزرگ و به رخ کشیدن ظرفیت مردم سالاری اسلامی ضمن تجدید بیعت با شهدای والا مقام انقلاب اسلامی و در اجرای منویات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله ا... خامنه ای «مدظله العالی »، همگام با خدمتگزاران صدیق نظام اسلامی،  در عرصه های مختلف سربلند و پیروز باشند.

دکتر داود دومیری گنجی

ریاست دانشگاه