پیام ریاست محترم دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن سال تحصیلی جدید
10/14/2019 11:38:06 PM 1870

همزمان با شروع سال تحصیلی جدید و آغاز بهار تعلیم و دانش، پروفسور دومیری گنجی ریاست محترم  دانشگاه پیامی صادر کردند که متن آن بدین شرح می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

بار دیگر زمان تعلیم و تعلم فرا رسید و به همراه خود، شور و شوق آگاهی و علم آموزی را به همراه آورد که ماه مهر فصل حضور پویندگان علم و دانایی برای آموختن و فردایی بهتر است. همزمانی آغاز ماه مهر با هفته گرانقدر دفاع مقدس، تداعی کننده رشادت های ارزشمند این مکتب بزرگ و فرصت مناسبی می باشد تا خادمان ترویج فرهنگ، علم و دانایی، توفیق خدمتگزاری ارزنده و شایسته به رهپویان علم و معرفت را پیدا نمایند. اینجانب، فرارسیدن سال تحصیلی جدید و آغاز فصل علم آموزی را به کلیه جامعه دانشگاهی، اساتید، کارکنان و دانشجویان، صمیمانه تبریك گفته و از درگاه ایزدمنان، کسب درجات ارزنده علمی و اخلاقی را همراه با موفقیت، پیروزی و کامیابی در کلیه مراحل زندگی خواستارم.

دکتردومیری گنجی
رییس دانشگاه