اطلاعیه اعلام چگونگی فعالیت همکاران دانشگاه از تاریخ 16 تا 20 فروردین 1399
4/2/2020 5:07:13 PM 1864

همکاران محترم دانشگاه

باسلام و احترام ضمن تبریک مجدد سال نو وآرزوی صحت و سلامتی شما وخانواده محترمتان..
باتوجه به بخشنامه معاون اول ریاست محترم جمهور و بر اساس تصمیمات ستاد ملی مدیریت کرونا به تارخ 13 فروردین 1399 نظر به ضرورت رعایت الزامات بهداشتی جهت جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، به حداقل رساندن تردد ها و لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی و حضور حداقلی پرسنل در محل کار ، بدین وسیله چگونگی فعالیت همکاران دانشگاه از تاریخ 16فروردین 1399 لغایت 20 فروردین 1399 به شرح ذیل جهت اقدام لازم اعلام می گردد :
1.با توجه به لزوم برگزاری کلاس های آموزشی به صورت الکترونیکی و مجازی ، روسای محترم دانشکده ها به نحوی برنامه ریزی نمایند که خدمات آموزشی ،پژوهشی، هر دانشکده با حضور فیزیکی حداقل پرسنل و به صورت چرخشی انجام پذیرند .

2.با توجه به فراهم بودن امکانات لازم برای انجام برخی از وظایف محوله به صورت دور کاری ، تاکید می گردد از این ظرفیت حداکثر استفاده به عمل آید . اسامی آن دسته از افرادی که به صورت سیستم چرخشی در محل کار خود حضور نمی یابند واز طریق دورکاری وظایف خود را انجام میدهند ، توسط مدیر امور اداری دانشگاه به مدیریت منابع انسانی و پشتیبانی اعلام گردد..آن دسته از افرادی که امکان انجام دور کاری برای آن ها وجود ندارد. می بایست در سامانه نسبت به ثبت مرخصی خود اقدام نمایند..لازم به ذکر است این مرخصی ها به عنوان مرخصی استحقاقی نمی باشد..

3. همکاران سایر مدیریت ها نیز صرفا در صورت نیاز ضروری و بنا به تشخیص مسئول آن واحد به صورت شیفت بندی وبا حضور حداقل افراد فعالیت خواهند داشت..

4. از اعضای محترم هیات علمی دانشگاه تقاضا دارد ضمن استفاده حداکثری از امکانات آموزشی مجازی و سایر روش های موجود ، به آموزش از راه دور دانشجویان اهتمام ورزیده واز حضور در دانشگاه به غیر از موارد خیلی ضروری و اجتناب نا پذیر ، خود داری نمایند ..

5.دانشجویان محترم از مراجعه به دانشگاه جدا" خودداری نمایند .. کلیه خوابگاه ها ، رستوران ها، بوفه ها تعطیل می باشند ..از کلیه کارکنان محترم دانشگاه درخواست می شود به منظور حفظ سلامتی خود و دیگران ، کلیه اصول بهداشتی وایمنی را در محل کار خود رعایت فرمایند.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل