برگزاري تمامی كلاس هاي آموزشي دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به صورت مجازي
4/22/2020 1:09:31 PM 3163

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دكتر امیر خاکی مدیریت آموزشي دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل گفت: پيرو اطلاعيه ستاد ملي مبارزه با كرونا و ابلاغ وزارت علوم، تحقيقات و فناوري مبني بر عدم برگزاري كلاس ها به صورت حضوري، اين دانشگاه تلاش نمود تا شرايط را براي برگزاري كلاس ها به صورت غير حضوري و مجازي آماده نمايد. بر اين اساس برخي اساتيد از هفنه های اول اسفند ۹۸ شروع به تهیه جزوات و مطالب آموزشي نموده اند و در اختيار دانشجويان قرار دادند.
مدیریت آموزشي دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با بيان اين كه آموزش مجازي تا پایان اسفند نزديك به نیمی ازدروس را پوشش داد، اشاره داشت كه آموزش توسط برخي از اساتيد در تعطيلات نوروز هم صورت گرفته است و هم اكنون آموزش مجازي به صورت برخط و برون خط به روش هاي مختلفي در حال انجام است و با نرم افزار جديدي كه توسط دانشگاه تهيه گرديده نحوه آموزش مجازي براي اساتيد و دانشجويان با كيفيت مناسب تر و نيز تسهيلات بيشتري صورت مي گيرد.
وي ضمن بيان اين كه در طي اين مدت نقطه نظرات دانشجويان در خصوص برگزاري كلاس ها مورد توجه قرار گرفت افزود:در حال حاضر ارائه دروس بصورت غيرحضوري به صورت کامل رسيده است.
دكتر امیر خاکی در خصوص كلاس هاي عملي و آزمايشگاهي نيز  اظهار داشت: نحوه برگزاري اين كلاس ها متعاقبا و پس از مجوز مراجع ذيصلاح اعلام خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل