بازگشت کاروان زیارتی دانشجویان دانشگاه از پیاده روی اربعین

کاروان دانشجویان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل که به همت مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به پیاده‌روی اربعین اعزام شده بودند، به کشور عزیزمان ایران اسلامی بازگشتند.

سفر معنوی این کاروان زیارتی که هشت روز به طول انجامید با زیارت حرم مطهر حضرت علی علیه السلام در نجف اشرف آغاز شد و پس از آن دانشجویان همراه با دیگر زائران حسینی در آیین پیاده روی به سوی حرم حضرت امام حسین علیه السلام شرکت کردند و پس از سه روز به کربلای معلی مشرف شدند.

کاروان زیارتی دانشجویان، پس از اقامت دو روزه در کربلای معلی و زیارت بارگاه مطهر حضرت امام حسین علیه السلام و حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام  و دیگر اماکن مذهبی، برای زیارت حرم مطهر امام حسن عسگری و امام علی النقی علیهما السلام در سامرا حرکت کردند و سپس به شهر کاظمین برای زیارت حرم مطهر امام جواد علیه السلام و امام موسی بن جعفر علیه السلام مشرف شدند.

پیاده‌روی اربعین هر ساله با حمایت دانشگاه، تعدادی از دانشجویان در آن شرکت می‌کنند. امسال با وجود حجم بالای زائران در اربعین و مشکلات تردد، از فضای معنوی ایجاد شده و ارائه خدمات، ابراز رضایت کردند.