برگزاری آیین دانش آموختگی فارغ التحصیلان دانشگاه

جشن بزرگ فارغ التحصیلی دانش‌آموختگان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل 1401 برگزار شد.

آیین دانش آموختگی فارغ التحصیلان دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با حضور دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه و دکتر سید عباس حسینی فرماندار محترم شهرستان آمل و مهندس امیر میران آملی رئیس کمسیون کشاورزی و منابع طبیعی اتاق بازرگانی استان مازندران و معاونین و روسای دانشکده ها و فارغ التحصیلان به همراه خانواده در روز دوشنبه، سوم مرداد ماه 1401 در تالار مجلل اکسین برگزار شد.

در این جشن فارغ‌التحصیلی، دانش‌آموختگان مقاطع کارشناسی ورودی 1395 تا 1397، کارشناسی ارشد 1397 ماقبل و همچنین کاردانی و کارشناسی ناپیوسته 1399 ماقبل حضور داشتند که همراه با تجلیل از نفرات برتر رشته ها و ورودی های اعلام شده و همچنین قبول شدگان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری 1399 و 1400 دانشگاه های برتر کشور همراه بوده است.

سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اشاره به این که مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به کمک روابط عمومی دانشگاه مسئول برگزاری این جشن بوده است، افزود: این فضا بسیار ارزشمند است که شاهد زحمات چندین ساله خود در این مراسم هستیم.

وی خاطرنشان کرد: مانند کشاورزی که ماه‌ها برای یک محصول زحمت می‌کشد و وقتی که زمان برداشت محصول فرامی‌رسد، خوشحال است. ما هم امروز محصول دانشگاه را برداشت می‌کنیم.

دکتر حاجی زاده مقدم افزود: دانشجویان پس از چند سال دوری از دانشگاه به دلیل کرونا، امروز به دلیل جشن فارغ‌التحصیلی در دانشگاه حاضر شده‌اند، پر بودن صندلی‌های سالن با دانشجویان بسیار مسرت‌بخش است.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل بر ضرورت افزایش نشاط در دانشجویان تاکید کرد و گفت: جوانان باید شاد باشند و بخندند، به خصوص امروز که زمان فارغ‌التحصیلی آن‌هاست. چنین روزی در ذهن فارغ‌التحصیلان برای همیشه خواهد ماند.

وی در پایان با بیان این که فارغ التحصیلان باید وارد جامعه شوند و در اداره و مدیریت جامعه مشارکت کنند، اظهار کرد: دانشجویان نیازمند این بینش هستند که هرگز از تحصیل فارغ نشوند؛ چون زندگی سراسر آموزش و یادگیری است.

در ادامه همراه با اجرا موسیقی زنده توسط گروه موسیقی دانشگاه و مسابقه، قرآئت سوگند نامه، اهدا لوح و تندیس و عکس یادگاری، برش کیک با نماد دانشگاه و فارغ التحصیلی همراه بود.