مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی

12 خرداد 1402
برگزاری آیین دانش آموختگی فارغ التحصیلان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل آیین دانش آموختگی فارغ التحصیلان دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با حضور دکتر اکبر حاجی زاده مقدم ریاست دانشگاه و مهندس امیر میران آملی رئیس کمسیون کشاورزی و منابع طبیعی اتاق بازرگانی استان مازندران و معاونین و روسای دانشکده ها و فارغ التحصیلان به همراه خانواده در روز شنبه، ششم خرداد ماه 1402 در تالار مجلل اکسین برگزار شد.

در این جشن فارغ‌التحصیلی، دانش‌آموختگان مقاطع کارشناسی ورودی 1398، کارشناسی ارشد 1400 ماقبل و همچنین کاردانی و کارشناسی ناپیوسته 1400 ماقبل حضور داشتند که در هنگام پذیرش به همه این عزیزان لوح تقدیر و شاخه گلی اهدا گردید و در ادامه مراسم تجلیل از نفرات برتر رشته ها و ورودی های اعلام شده همراه بوده است.

در این جشن پس از تلاوت آیات قرآن کریم و پخش سرود ملّی، رییس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل ضمن خوش­ آمدگویی به فارغ­ التحصیلان و خانواده­ های این عزیران، افزود: در زندگی هر فردی فارغ التحصیلی یکی از جذاب ترین و خاطره انگیزترین رویدادهاست. به نوعی با پایان یافتن دوران تحصیل، فرد خود را آماده ورود به بخش دیگری از زندگی می بیند و اغلب افراد در این دوره پر از شور و نشاط هستند. از این رو دوست دارند با برگزاری مراسم جشن فارغ التحصیلی این شادی و این روز را برای همیشه در ذهن خود به ثبت برسانند و دیگران را نیز در این شادی شریک کنند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به این که تمامی این دوره ها در زندگی هر فردی به طور معمول برای یک بار اتفاق می افتد هر فردی دوست دارد با برگزاری مراسم جشن فارغ التحصیلی آن را به نوعی گرامی بداند. برخی از پدر و مادرها نیز که شاهد تلاش هر روزه فرزند خود در دوران تحصیل بوده اند بعد از فارغ التحصیلی دوست دارند با جشنی بزرگ خستگی این دوران را از تن فرزند خود به در کنند.

دکتر حاجی زاده مقدم افزود: جشن فارغ التحصیلی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل نیز همه ساله به همت مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به کمک روابط عمومی دانشگاه، به منظور ماندگار کردن خاطرات شیرین تحصیل دانشجویان و با شکوه خاصی برگزار می گردد.

رییس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل در پایان صحبت های خود تاکید کرد و گفت: شما فارغ التحصیلان در نقطه عطفی قرار دارید که با توجه به شرایط زندگی می توانید تصمیمات جدی را برای آینده خود بگیرید.

در ادامه همراه با اجرا موسیقی زنده توسط گروه موسیقی دانشگاه و مسابقه، قرآئت سوگند نامه، اهدا لوح و تندیس و عکس یادگاری، برش کیک با نماد دانشگاه و فارغ التحصیلی همراه بود.