06 بهمن 1400
جلسه شورای فرهنگی

شانزدهمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین  از ساعت8:30 روز سه شنبه مورخ28/10/1400 در اتاق جلسات دانشگاه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید آغاز گردید. در ابتدا جناب آقای دکتر حاجی زاده مقدم سرپرست محترم دانشگاه ضمن قدردانی از زحمات جناب آقای دکتر نورایی، به حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا یزدانی نماینده محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران جهت شرکت در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه  خیر مقدم گفتند.

در ادامه آقای دکتر هادی رضازاده مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گزارشی از فعالیت های فرهنگی دوماه گذشته(آذر و دی) اعم از مراسم باشکوه روز دانشجو، جشن میلاد حضرت زینب، مراسم بزرگ شب یلدا با حضور کودکان کار شهرستان آمل و دهها برنامه ارزشمند دیگر، از دست اندرکاران و مجریان این برنامه ها تقدیر و تشکر کردند و برنامه های پیش بینی شده برای ماه های بهمن و اسفند را ارائه نمودند .