مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی

16 آبان 1401
جلسه شورای فرهنگی

• هجدهمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین از ساعت 9:15 روز سه شنبه مورخ 1401/7/12 در سالن جلسات دانشگاه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید آغاز گردید.
  • در ابتدا جناب آقای دکتر رضازاده مدیریت فرهنگی دانشگاه از دغدغه مندی سرپرست محترم دانشگاه در مورد مسائل فرهنگی و تاکید ایشان بر برگزاری منظم ماهانه جلسات شورای تخصصی فرهنگی تقدیر و تشکر کردند و گزارش فعالیتهای فرهنگی تابستان دانشگاه و برنامه ی یکساله کانون ها، انجمن ها و بسیج دانشجویی را ارائه دادند.
  • سپس حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا یزدانی نماینده محترم نهاد مقام معظم رهبری (مد ظله) در دانشگاه از ابتکار مدیریت فرهنگی دانشگاه در زمینه دریافت برنامه ی چشم انداز یکساله ی انجمن ها، تشکل ها و کانونها جهت اشراف بر کلیه فعالیتها و کمک و همراهی دانشجویان استقبال کردند، همچنین با روایت حدیث  از محمدباقر(علیه السلام): "اگر مردم می دانستند چه فضیلتی در زیارت امام حسین(ع) است از شوق جان می دادند."
  • در باب فضیلت زیارت امام حسین(ع) از اعزام کاروان اربعین توسط دانشگاه و از فعالیتهای خیریه دانشجو محور و همکاری نزدیک کانونها و بسیج در مناسبت های ملی - مذهبی تقدیر نمودند.
  • در ادامه جناب آقای دکتر حاجی زاده مقدم سرپرست محترم دانشگاه از اعضای شورای فرهنگی و مدیریت فرهنگی جهت انجام برنامه های متنوع فرهنگی تشکر نمودند و با توجه به شرایط خاص حاکم بر جامعه و دانشگاه ها همه را دعوت به آرامش وسعه ی صدر کردند و از حوزه ی فرهنگی دانشگاه و بسیج دانشجویی خواستند جهت حفظ انسجام و آرامش دانشگاه تلاش کنند.