دیدار با امام جمعه جدید شهرستان آمل حجت اسلام یعقوبیان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با امام جمعه جدید شهرستان آمل حجت الاسلام یعقوبیان دیدار داشتند.

در این دیدار دکتر حاجی زاده مقدم ضمن عرض تبریک در پی انتصاب حجت الاسلام یعقوبیان به عنوان امام جمعه جدید شهرستان آمل ابراز امیدواری کردند که بتوانیم در آینده با کمک مسئولان محترم شهرستان آمل و امام جمعه محترم موفقیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی کسب نمائیم.

در ادامه دکتر حاجی زاده مقدم با بیان اینکه دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به عنوان تنها دانشگاه دولتی شهرستان آمل می باشد، بنابراین بیشتر از گذشته نیازمند توجه و حمایت های شما عزیزان هستیم تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت اساتید فعال فرهنگی، استفاده از پتانسیل چهره‌های فرهنگی تاثیرگذار در سطح دانشگاه‌ها، استفاده از پوشش  مناسب متناسب با فرهنگ اسلامی برای دانشجویان و استفاده از مراکز مشاوره برای ترویج فرهنگ اسلامی - ایرانی فرهنگ عفاف و حجاب را توسعه دهیم.

همچنین حجت الاسلام یعقوبیان فرمود: دانشگاه محیط خوبی برای انتشار هر چه بیشتر فرهنگ و تمدن اسلامی و انقلابی  است و در همین راستا نیازمند سرمایه‌گذاری فرهنگی برای ترویج  فرهنگ عفاف و حجاب است.

در پایان حجت الاسلام یعقوبیان، با تأکید بر کادرسازی  نیروهای انقلابی در سطح دانشگاه‌ها، یادآور شد: می‌توان با استفاده از اساتید فرهیخته و انقلابی آموزه‌های قرآنی و اسلامی را در سطح دانشگاه‌ها توسعه داد.