09 مهر 1401
دیدار با خانواده شهید مجتبی ثقفی

سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل جناب آقای دکتر اکبر حاجی زاده مقدم به همراه مدیریت فرهنگی و اجتماعی جناب آقای دکتر هادی رضازاده، مدیر مالی جناب آقای ثقفی، رئیس حراست جناب آقای لونجی و جمعی از همکاران و دانشجویان به منظور گرامیداشت هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران در منزل شهید مجتبی ثقفی حضور یافتند.

دکتر حاجی زاده مقدم در این دیدار که در فضایی صمیمی برگزار شد، گفت:

امروز ما باید قدردان خانواده های شهدا و جانبازان و ایثارگران باشیم که بزرگترین سرمایه هر خانواده که فرزندان آنها است را برای حفظ اسلام و کشور عزیزمان و برای دفاع از خاک کشورمان تقدیم اسلام و انقلاب کردند.

شهید دانش آموز مجتبی ثقفی در 9 اردیبهشت ماه سال 1352 در شهرستان آمل دیده به جهان گشود؛ مجتبی ثقفی در عضویت بسیج لشکر 25 کربلا به اسلام خدمت کرد و سرانجام در تاریخ 1366/02/01 منطقه ماووت عملیات کربلای 10 در اثر اصابت خمپاره شهد شیرین شهادت را نوشید.

در پایان این دیدار، دکتر حاجی زاده مقدم هدیه‌ایی به رسم یادبود به خانواده معظم این ‏شهید تقدیم نمودند‎.‎