مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برگزار شد

17 مرداد 1402

آیین تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با حضور دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه، دکتر هادی رضازاده مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، آقای لونجی رییس اداره حراست دانشگاه، آقای عباسپور مسئول بسیج دانشجویی شهرستان آمل و جمعی از اعضای بسیج دانشجویی در سالن جلسات ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم پس از تلاوت کلام الله مجید، دکتر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ضمن خیر مقدم مطالبی در خصوص اهمیت جایگاه بسیج گفت: بسیج تشکل نیست و با همه کانون ها، انجمن های علمی، انجمن های اسلامی و تشکل های سیاسی متفاوت است.

وی با بیان اینکه همه خود را متعلق به بسیج می دانند، افزود: بسیج به هیچ حزب و جناحی تعلق ندارد و رنگین کمانی از آدم هایی با تفکرات گوناگون است.

رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با اشاره به اینکه بسیج دانشجویی جایگاه ویژه ای دارد، تصریح کرد: در زمینه جایگاه خاص بسیج دانشجویی همین بس است که رهبر معظم انقلاب عنایت ویژه ای به بسیج دانشجویی دارد.

دکتر حاجی زاده مقدم با بیان اینکه مسئول پیشین بسیج دانشجویی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تعامل خوبی با مسئولان دانشگاه داشت، ابراز امیدواری کرد: بسیج دانشجویی این دانشگاه خوشنام تر و قوی تر از گذشته به فعالیت های خود ادامه دهد و بدانند مسئولان دانشگاه هم در کنار آنها قرار دارند.

دکتر رضازاده مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با بیان اینکه بسیج یک قشر سرآمد است، ادامه داد: کار بسیج دانشجویی ارزشی و ماندگار است و برای حفاظت از آرمان های نظام و انقلاب فعالیت می کند.

وی با اشاره به برخی ویژگی های بسیج دانشجویی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تصریح کرد: فعالیت خوب، جذب حداکثری و تعامل سازنده با مسئولان دانشگاه و تشکل های دانشجویی از ویژگی های بسیج دانشجویی است.

آقای عباسپور مسئول بسیج دانشجویی شهرستان آمل به دوازده بند بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان اشاره کرد و گفت: اساس و بنیان فعالیت های بسیج دانشجویی دانشگاه ها در راستای تبیین مواضع و فرامین مقام معظم رهبری است.

وی تقویت روحیه مطالبه گری در دانشجویان را یکی از آرمان های بسیج دانشجویی دانست و گفت: یک دانشجوی بسیجی باید بتواند در همه حوزه ها با بصیرت وارد عمل شده و ضمن حفظ روحیه استکبارستیزی خود زمینه های پیشرفت جامعه و کشور را فراهم کند.

عباسپور با اشاره به اینکه اولین وظیفه بسیج دانشجویی اعتقاد به شعار «نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» است، ادامه داد: دفاع تمام قد از اسلام، انقلاب اسلامی و تحقق حکومت اسلامی از دیگر ویژگی های بسیج دانشجویی است.

آقای لونجی مدیر حراست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل گفت: امروز شرایط به گونه ای است که بسیجی ها باید تحصیل کرده و با علم و دانش باشند.

وی با بیان اینکه از بسیجی ها انتظار داریم علاوه بر فعالیت در بسیج به تحصیل علم و دانش نیز بپردازند، افزود: اعضای بسیج دانشجویی نباید به خاطر فعالیت، به تحصیل و کسب علم کم توجهی کنند.

مدیر حراست دانشگاه اضافه کرد: فضای صمیمی خوبی در دانشگاه ایجاد کرده ایم که باعث تقویت فعالیت در بین دانشجویان شده است.

رضا ساکت مسئول پیشین بسیج دانشجویی پایگاه شهید همت دانشگاه گفت: بسیج فراجناحی است و جز به تحقق منویات رهبر معظم انقلاب نمی اندیشد.

وی با بیان اینکه باید در تحقق منویات مقام معظم رهبری گام برداریم، اضافه کرد: تمام تلاش ما در راستای تقویت وحدت اسلامی بر مبنای شاخصی بنام انقلابی و غیر انقلابی بود و شاخصه ای بنام اصولگرایی و اصلاح طلبی نداشتیم.

گفتنی است در ادامه با اهدای لوح سپاس از زحمات رضا ساکت مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه تجلیل شد و حکم مهدی تقی پور به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی پایگاه شهید همت دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به وی اعطا شد.