20 آذر 1401
مراسم گرامیداشت روز دانشجو به مناسبت 16 آذر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل، مراسم گرامیداشت روز دانشجو با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید، که این مراسم با حضور رئیس دانشگاه، جمعی از معاونین و مدیران، اساتید و دانشجویان در ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدا این مراسم دبیر شورای صنفی دانشجویی جناب آقای میکائیل آق آتابای پس از تبریک روز دانشجو به حضار، درخواست‌ها و پیشنهادات دانشجویان را در خصوص تغذیه، خوابگاه و ارائه خدمات بهتر برای دانشجویان مطرح کردند.

در ادامه دکتر  اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه، ضمن عرض تبریک به دانشجویان عزیز دانشگاه‌ تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت شانزده آذر ماه بیان کرد: بی شک روز دانشجو، روز تأکید بر نقش بی مانند مجاهدت در راه کسب علم و دانش، در کنار تقویت ایمان دینی و بصیرت سیاسی، در راه پیشرفت مادی و معنوی کشورست.

16 آذر که سمبل پایمردی و ایستادگی دانشجویان مسلمان در برابر نظام سلطه است، یاد آور دانشجویان آزاده ای است که سینه خود را در برابر تیرهای زهرآلود و  استعماری دشمن سپر کردند و در گذر نسل‌ها فریاد ضد استکباری و ضد استعماری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده اند.

دکتر حاجی زاده ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی به ویژه شهدای دانشجو، اظهار داشت: دانشجوی آگاه و بصیر با الهام از سیره سیاسی الهی امام راحل ، نصایح بی دیل و دلسوزانه رهبر فرزانه انقلاب و حرکت در خط سرخ شهادت و شهامت می تواند به دور از هیاهوی تبلیغاتی دشمنان، استقلال طلبی، آزادی خواهی و استکبار ستیزی خود را حفظ  نموده و تقویت نماید.

دانشجوی ایرانی علاوه بر اینکه به حرکت در مرزهای علوم می اندیشد همواره به برآوردن نیازهای خویش و میهن خویش می اندیشد و در این راه از خودگذشتگی و به فکر سایر هموطنان بودن را در تمامی عرصه ها مشق می کند.

دکتر حاجی زاده در پایان سخنان خود از پیگیری های شورای صنفی دانشجویی تشکر کرد و از روند پیگیری مطالبات دانشجویان توسط مسئولان و تلاش برای محقق شدن مطالبات برحق دانشجویان خبر دادند.

در پایان این مراسم از دانشجویان برگزیده و برتر دانشگاه در عرصه های علمی و پژوهشی با اهداء لوح تقدیر و جوایز تقدیر به عمل آمد. در پایان نیز فیلمی از برگزاری جشن بزرگ فارغ التحصیلی مرداد ماه 1401 پخش شد.