30 بهمن 1401
مسابقات فوتبال رایانه ای(PES)

• به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مسابقات فوتبال رایانه ای(PES) به همت مدیریت امور فرهنگی ‌و اجتماعی در دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل برگزار گردید.
  •
  • این مسابقات با حضور 16 بازیکن به صورت گروهی انجام شد و بسیار مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.
  •
  • در پایان مسابقات، مسابقه فینال و رده بندی برگزار گردید که اسامی برندگان به شرح زیر می باشد:
  • جناب آقای امیرحسین رحیمی، قهرمان
  • جناب آقای پوریا انصاری، نائب قهرمان
  • جناب آقای مهیار جلیلی زرندی، سوم
  •
  • جناب آقای دکتر رضازاده، مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در پایان این مسابقات ضمن تشکر و خسته نباشید به دانشجویانی که در این دوره از مسابقات شرکت کردند، بیان داشت: هدف از برگزاری این دوره مسابقات را افزایش شور و نشاط هر چه بیشتر دانشجویان و به نوعی تخلیه مثبت انرژی آنها دانست.
  •
  • وی افزود: از جمله برنامه های آتی مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، طبق استقبال و در خواست دانشجویان برگزاری مسابقه فوتبال رایانه ای (PES) در بین دانشگاه های استان به میزبانی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل بود.