07 خرداد 1401
چهاردهمین جشنواره بین المللی حرکت

برگزیدگان چهاردهمین جشنواره بین المللی حرکت در مراسمی با حضور وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم معرفی و تجلیل شدند.
  • چهاردهمین جشنوارۀ بین ‌المللی حرکت؛ ویژۀ آثار و دستاوردهای اتحادیه ها و انجمن‌های علمی دانشجویی، همراه با نمایشگاهی از آثار و دستاوردهای اتحادیه ها و انجمن‌های علمی از اول تا سوم خرداد 1401 در دانشگاه تهران برگزار شد.
  • دکتر کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر صالحی معاون محترم پژوهشی وزارت علوم و دکتر مقیمی ریاست محترم دانشگاه تهران از غرفه دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در چهاردهمین دوره جشنواره بین المللی حرکت بازدید به عمل آوردند.
  •
  • همچنین دانشگاه  فناوری های نوین آمل در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت در بخش کارآفرینی فنی و مهندسی با اختراع ملی طراحی و ساخت اولین رادیاتور صفحه ای پره دار گرمایش خانگی با برچسب انرژی گرید A در جهان، شایسته تقدیر گردید.

•
  • جشنواره حرکت متعلق به جریان علمی دانشجویی دانشگاه‌ها است.

• دکتر حجت‌الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اختتامیه این جشنواره ضمن امیدواری نسبت به نیروی انسانی به‌عنوان ظرفیتی امیدبخش در تمدن اسلامی اظهار کرد: ایران یکی از غنی‌ترین کشورها به لحاظ نیروی انسانی است و بزرگ‌ترین خاستگاه این ظرفیت دانشگاه است.
  • دکتر عبدالملکی در پایان خاطر نشان کرد: مهارت اجتماعی در کلاس درس توسط دانشجو کسب نمی‌شود، دانشجویان در تشکل‌ها و انجمن‌های دانشجویی، مهارت کاربردی کردن در سطح جامعه را آموزش می‌بینند.
  •
  • دکتر امید زهتاب‌ور دبیر علمی جشنواره بین‌المللی حرکت اظهار کرد: در چهاردهمین جشنواره حرکت 1794 اثر از انجمن‌های علمی دانشگاه‌های ایران و 307 اثر از 63 کشور دنیا دریافت شد.
  • دکتر محمد علی اسلامی مدیر کل امور پشتیبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: ظرفیت بی‌نظیری در زمینه علمی در حوزه انجمن علمی در کشور وجود دارد  که شامل 10 هزار انجمن و 34 هزار اتحادیه است و این امر وظیفه و مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند.
  • وی ادامه داد: جلب مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های علمی، فعال کردن بسترهای انگیزشی، شناسایی و معرفی دانشجویان ممتاز، انتقال تجربیات علمی و هم افزایی بین انجمن‌های علمی، تقویت پل ارتباطی دانشگاه با جامعه، تقویت فعالیت‌های ارتباط جمعی، ایجاد بستر مناسب برای معرفی به شرکت‌های دانش‌بنیان و... از اهداف این جشنواره بوده است.
  • مدیر کل امور پشتیبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اظهار کرد: جشنواره حرکت در 5 گروه آزمایشی، فنی مهندسی، دامپزشکی و علوم پایه، علوم انسانی و هنر و معماری برگزار می‌شود و همه آثار دانشگاه به‌صورت تجمیعی در جشنواره ارائه خواهند شد.
  •
  • بخش های این جشنواره و آثار رسیده در هر بخش به شرح زیر بود:
  • در بخش اختراع 13 اثر، انجمن های برتر 337 اثر، انجمن های پویا 32 اثر، فعالیت خلاقانه 218 اثر، کارآفرینی 73 اثر، کتاب 56 اثر، محتوای دیجیتال 147 اثر، مسابقه 121 اثر، نشریه 303 اثر، دانشگاه برتر 35 اثر، اتحادیه های انجمن های علمی برتر 10 اثر، نشریه اتحادیه ها 4 اثر و بخش بین الملل 307 اثر
  • علاوه بر این در جشنواره امسال بخش ویژه با سه موضوع کرونا و پساکرونا، اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی و محیط زیست اضافه شده بود که در مجموع 98 اثر  نیز در این بخش دریافت شد.
  • در این دوره جشنواره بعد از داوری ها؛ 56 اثر و انجمن برگزیده و 64 اثر و انجمن شایسته تقدیر شناخته شدند که آثار برگزیده اول تا سوم جوایز نقدی را دریافت کردند.