دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل

نشست هم اندیشی دبیران مناطق ده گانه و مدیران روابط عمومی منطقه دو کشور در دانشگاه مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست هم اندیشی دبیران مناطق ده گانه و مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه دو کشور با حضور دکتر رضا آزاد معاون امور روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
دکتر رضا آزاد معاون امور روابط عمومی وزارت علوم در این نشست با اشاره به پیش رو داشتن انتخابات دبیر روابط عمومی های منطقه 2 کشور گفت: ما می توانیم سه وظیفه اصلی را برای دبیر در نظر داشته باشیم که به یکی از آن ها که بحث آموزش است در این سال ها خیلی توجه می شد.
دکتر آزاد افزود: ما منتسبان به وزارت علوم باید در بحث های مربوط به رسانه و روابط عمومی پیشگام باشیم، اما حتی در بحث آموزش هم به اندازه ای که مرجعیت داشته باشیم نیستیم در صورتی که مرجعیت دستگاه های دیگر استان باید دانشگاه باشد.
معاون امور روابط عمومی وزارت علوم در پایان از مدیران روابط عمومی دانشگاه ها خواست تا از سوژه های تکراری که هیچ ثمره ای ندارد دوری کرده و به دنبال سوژه های غیرتکراری، خلاقانه و مبتکرانه باشند.
حجت الاسلام دکتر سیدباقر حسینی مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران نیز در این نشست تاکید کرد: دانشگاه ها باید به حوزه روابط عمومی توجه بیشتری کنند.
حجت الاسلام حسینی با اشاره به روایتی از امام رضا(ع) گفت: اگر پیامی به درستی منتقل نشود، طبیعتا اثر مدنظر را هم نخواهد داشت. اگر ما موفق شویم صدای قرآن و اهل بیت را منتقل کنیم و برسانیم، فطرت های پاک آن را می پذیرند و اگر موفق نشویم، در این جنگ رسانه ای پیچیده شکست می خوریم.
حجت الاسلام دکتر سید باقر حسینی یادآور شد: اگر همه امکانات و ظرفیت ها را داشته باشیم اما عرضه استفاده از آن ها را نداشته باشیم، آن مسوولیت را ضایع می کنیم.
در ادامه دکتر مرتضی علویان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران با اشاره به این که در بحث جهاد تبیین، این دو واژه هرکدام معنای خاص خود را دارند؛ گفت: جهاد، تلاش و کوشش وافر را می رساند، ویژگی های خاصی دارد و ابعاد مخصوص خودش را دارد و تبیین هم به معنای چرایی ها و لایه های زیرین اتفاقات هستند و وقتی این دو واژه در کنار هم می آید، اهمیت رسالت اهل رسانه و روابط عمومی را می رساند.
دکتر علویان با بیان این که بدنه اعضای هیات علمی دانشگاه ها در خصوص جهاد تبیین، جای کار دارد، اظهار داشت: تبیین و اطلاع رسانی درست و کامل باید در همه اقشار صورت پذیرد و علاوه بر آن ما باید در درون خودمان نیز تبیین کنیم و نگاه تبیینی را به دانشجو نیز داشته باشیم.
دکتر علویان تصریح کرد: امیدوارم با تبیین، همدلی و همکاری شما فرهیختگان بتوانیم آینده روشن تری را برای نسل جدید رقم بزنیم و امید را به بدنه جامعه تزریق کنیم.