معاونت آموزشی و پژوهشی

پیام تبریک معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت حلول سال نو و عید باستانی نوروز 1403

28 اسفند 1402
عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مجتبی رنجبر معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، حلول سال نو و عید باستانی نوروز 1403 را تبریک گفت.
پیام صادره به شرح زیر می باشد:
سیر طبیعت یادآور سیر زندگی ما انسان ها است، زمستان هایی که به بهار ختم می شوند و روح امید را در دل ما زنده می کنند. خدای رحمان نوید میلاد سال نو را بر دوش نسیم بهاری گذاشت تا این امانت سبز را به رسم آغاز به خالق سپارد. حلول سال نو و تولد دوباره طبیعت، عید فرخنده و کهن نوروز باستانی یادگار نیاکان و پیام آوردوستی، عشق و محبت، با لطافت گیاه و خرمی طبیعت و تحول به مراحل نیکوتر و برتر است.
نوروز امسال همزمان با ماه مبارک رمضان می باشد، رمضان، ماه رهایی از فرش و پیوند با عرش است که می توان در فضای ملکوتی آن تکثیر شد و به نور علی نور رسید. در ماه پرخیر و برکت رمضان برایتان قبولی طاعات و عبادات را آرزومندم و از خداوند منان برای همکاران ارجمند و دانشجویان عزیز در سال 1403 سلامتی و عاقبت بخیری را خواستارم.
مجتبی رنجبر
معاون آموزشی و پژوهشی