جستجو
تاریخ امروز: 1403/9/2
معرفی آزمایشگاه
معرفی آزمایشگاه
معرفی رییس
شرح وظایف
روسای پیشین
کارشناسان
اهداف و چشم انداز
درباره HSE
خدمات قابل ارائه آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه بافت شناسی و پاتولوژی
ثبت درخواست
فرم ها و آیین نامه ها
راهنمای ثبت نام شبکه فناوری راهبردی
ارتباط با ما
سامانه ها
آزمایشگاه های تخصصی
کارگاه ها و دوره های آموزشی
تعرفه ها
خدمات قابل ارائه آزمایشگاه
تجهیزات آزمایشگاه مرکزی
آزمایشگاه های دانشکده گیاهان دارویی
آزمایشگاه های دانشکده مهندسی فناوری های نوین
آزمایشگاه های دانشکده زیست فناوری
آزمایشگاه های دانشکده دامپزشکی
امور ایمنی آزمایشگاه ها
اعضا شورای آزمایشگاه
}
سامانهها و وبسایتهای دانشگاه
سامانه آموزشی(همآوا)
سامانه فارغ التحصیلان
سامانه تغذیه
اتوماسیون اداری(ERP)
سامانه درخواست کالا
سامانه احکام کارگزینی
سامانه فیش حقوقی
سامانه حضورغیاب کارکنان
سامانه پست الکترونیک
سامانه پژوهشی(ژیرو)
سوابق پژوهشی اساتید
سامانه آموزش های آزاد
سامانه وقف علم و فناوری
سامانه ساجد
پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
سامانه رویش فرهنگی
سامانه های پژوهشی
سامانه جامع دانشگاه
پایگاه خبری
اعضای هیأت علمی
تقویم آموزشی
فرم و آیین نامه
جستجو
جستجو
EN
/
AR
/
GE
تاریخ: 1403/9/2
سامانههای الکترونیک
مدیریت شبکه آزمایشگاهی
ميكروب مواد غذايي
صفحه اصلی
ميكروب مواد غذايي
ميكروب مواد غذايي
ميكروب مواد غذايي
اهداف آموزشي و پژوهشي:
- شناسایی انواع میکروارگانیسم
هاي
عامل فساد مواد غذایی
- ارزیابی تعیین نحوه اثر مواد غذایی فاسد شده و میکروب های عامل این فساد بر بدن انسان
- شناسایی و تعیین مواد غذایی فاسد و قابل انهدام از طریق بررسی و تشخیص میکروب ها و
سموم میکروبی
در مواد غذایی
- افزایش امنیت مواد غذایی
مسیریابی نشان سازمان مرکزی
مسیریابی نشان پردیس دانشگاه
مسیریابی بلد سازمان مرکزی
مسیریابی بلد پردیس دانشگاه
مسیریابی گوگل سازمان مرکزی
مسیریابی گوگل پردیس دانشگاه
مسیریابی ویز سازمان مرکزی
مسیریابی ویز پردیس دانشگاه