دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه

آزمایشگاه همکار استاندارد فرآورده های غذایی (ISO 17025)

معرفی آزمایشگاه

معرفی آزمایشگاه

آزمایشگاه همکار استاندارد دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، به عنوان یکی از کارآمدترین مراجع برای ارائه خدمات آزمایشگاهی در زمینه انجام آزمون های مواد غذایی (فرآورده های لبنی و گوشتی)، قابلیت اطمینان به نتایج و ردیابی داده‌های اندازه گیری را با به کارگیری رویه‌های حرفه‌ای مناسب و روش‌های بین المللی به مشتریان خود ارائه می‌دهد و بدین منظور موارد زیر را سرلوحه عملکرد خود قرار داده است:

1- ارائه خدمات با کیفیت و مطلوب به مشتریان، از طریق آموزش پرسنل و بکارگیری آخرین روش‌ها و دستاوردهای علمی و تجربی  با در نظر گرفتن اصل بی طرفی

2- تلاش در جهت افزایش رضایت مشتریان از ارائه خدمات با کیفیت آزمایشگاهی

3- بکارگیری افراد توانمند و ذیصلاح در آزمایشگاه در خصوص انجام اندازه گیری های صحیح و دقیق

4- ایجاد انگیزش در کارکنان و ارتقاء مهارت و کارایی آنها از طریق آموزش های برنامه ریزی شده و مستمر

5- بهبود مستمر در مجموعه فعالیت ها و عملکرد آزمایشگاه از طریق عملیات پایدار و باثبات آزمایشگاهی

جهت حصول به موارد فوق، آزمایشگاه سیستم مدیریت کیفیت خود را بر اساس الزامات استاندارد بین المللیISO/IEC 17025:2017  قرار داده است و مدیریت آزمایشگاه خود را ملزم و متعهد می‌داند منابع و امکانات لازم جهت تحقق اهداف و برآورده‌سازی الزامات این استاندارد و بهبود مداوم و پایدار و اثربخشی سیستم مدیریت آزمایشگاه را با شناسایی مستمر ریسک ها و کاهش آنها فراهم آورد.