دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه

دانشکده دامپزشکی

کتاب های منتشر شده

کتاب های منتشر شده

کتاب های منتشر شده

 

   

 

 

 

 

افزایش آگاهی مصرف کننده در جهت انتخاب آگاهانه مواد غذایی

بایدها و نبایدها در رابطه با مواد غذایی تراریخته
کامپوزیت های زیستی بر پایه کیتین و کیتوزان برای کاربردهای بسته بندی مواد غذایی حشره شناسی دامپزشکی دام ها و حیوانات همراه
نوآوری های حوزه پژوهش در صنایع غذایی و تغذیه اصول ویروس شناسی مولکولی
مواد زیست پایه برای بسته بندی مواد غذایی میکروبیولوژی جامع مواد غذایی
ارزیابی ظاهری گاوهای سیمنتال- فلک فی راهنمای جامع تشخیص آزمایشگاهی آلودگی های انگلی حیوانات ایران
اطلس خون شناسی بالینی پرندگان اطلس سلول شناسی سگ و گربه
تکنولوژی شیر و فراورده ها (1) بهبود سلامت و کیفیت ماهیان پرورشی
باکتری های پروبیوتیک جنبه های اصولی درمانی و تکنولوژیک سلامتی و ایمنی شیمیایی غذا