با پیگیری دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل، پس از رایزنی و هماهنگی با شرکت فراوردههای گوشتی کاله آمل، در روز چهارشنبه مورخ 1401/03/04 از این شرکت بازدید به عمل آمد.
در این بازدید دکتر فرید صمصامی خداداد: معاون آموزشی و پژوهشی، دکتر حسین اسفندیان: رئیس دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت، دکتر رسول حاجیزاده: مدیر طرح و برنامهریزی، دکتر سمیه رهایی: رئیس آزمایشگاهها و کتابخانه، دکتر محمدحسن شاهوی: عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی فناوریهای نوین، دکتر راضیه پرتوی و دکتر پولین شهره: اعضای هیئت علمی دانشکده دامپزشکی، مهندس مرتضی فرآشیانی: کارشناس کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه حضور داشتند.
بعد از توضیحات دکتر خزائی: مدیر تولید، از بخشهای مختلف شرکت، روند و نحوه تولید محصولات از جمله سوسیس، کالباس، ژامبون و ...،
میان مسئولان دانشگاه و اعضای شرکت ( مهندس اسدی: مدیر برنامهریزی، دکتر خزائی: مدیر تولید، مهندس حقپناه: مدیر بستهبندی و مدیر بازرگانی این شرکت) جلسهای برگزار شد که معرفی دانشگاه و اعضاء هیات علمی و ظرفیتهای دانشگاه از جمله تجهیزات آزمایشگاهی و توضیحاتی دربارهی طرحهای علمی و کوآپ و ... و اقدامات اولیه جهت انعقاد تفاهمنامه همکاری به انجام رسید.