جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد زیست فناوری میکروبی با عنوان "تهیه و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم کامپوزیت خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر، هیدروکلوئید قدومه شهری (Lepidium perfoliatum L) و اسانس مرزنجوش (Origanum vulgar L) به کمک آنزیم ترانس گلوتامیناز" با راهنمایی سرکار خانم دکتر سمیه رهایی و مشاوره جناب آقای دکتر مهدی جعفری و سرکار خانم دکتر هاجر رجایی لیتکوهی در تاریخ 1400/07/27 ساعت 14 توسط سرکار خانم آرزو علیپور کاکرودی در سالن سمینار دانشکده زیست فناوری برگزار شد. در پایان و با نظر هیأت داوران سرکار خانم آرزو علیپور کاکرودی موفق به اخذ نمره با درجه عالی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود شدند. برای ایشان در ادامه راه، موفقیت و سلامتی را آرزومندیم.