معرفی گروه:
مهندسی علوم زیستی با بهره گیری از جدیدترین و پیشرفته ترین فناوری ها، سعی در حل چالش های مختلف در زمینه های پزشکی و بیولوژیکی در جهت ارتقا سطح زندگی بشر دارد. از سویی دیگر پیشرفت های نانوتکنولوژی و کاربردهای آن در زمینه های علوم زیستی، دریچه های نوینی از این رشته را با عنوان نانوبیوتکنولوژی یا ریززیست¬فناوری در برابر دانشمندان گشوده است.
نانوزیست فناوری یک حوزه نوین ناشی از تلفیق علوم زیستی و مهندسی در حوزه نانو است که افق های جدیدی را در زمینة ساخت و توسعه سامانه های تلفیقی زیستی به وجود آورده و محققان را امیدوار کرده است که بتوانند با تلفیق نانوساختارها و ترکیبات زیست فعال، سامانه های زیستی مورد نظر طراحی و اجرا شوند. این علم در واقع کاربرد علم نانوفناوری در علوم زیستی بوده و شامل دو دستاورد مهم می باشد، یکی از آنها کاربرد ابزار در مقیاس نانو است که می تواند در سامانه های زیستی به کار رود و دیگری به کارگیری سامانه های زیستی به عنوان الگوی گسترش محصول های در مقیاس نانو می باشد.
امروزه فناوری نانو امکان تهیه نانوذرات و نانومواد با خواص ویژه و درنتیجه تولید ابزارها و دستگاههای جدید با کنترل در سطوح مولکولی واتمی را جهت استفاده در حوزهها و زمینههای مختلف اعم از غذایی، دارویی، پزشکی، فناوری زیستی، الکترونیک، کامپیوتر، ارتباطات، حملونقل، انرژی، محیطزیست، هوافضا، پتروشیمی و ... میسر ساخته است.
در این گروه 4 عضو هیات علمی با مرتبه استادیاری وجود دارند که دروسی را در زمینه¬های مبانی نانو زیست فناوری، روشهای ساخت و خصوصیت یابی نانوساختارها، نانو زیست حسگر، علوم و مهندسی سطح، سامانه¬های دارویی و دارورسانی هدفمند به دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد آموزش می دهند.
رشته های دایر در گروه:
کارشناسی ارشد ریززیست فناوری، کارشناسی زیست جانوری
اساتید گروه:
مصطفی گواهی مرتبه علمی: استادیار |
هاجر رجایی لتیکوهی مرتبه علمی: استادیار |
الهه درویشی مرتبه علمی: استادیار |
پروین آسن مرتبه علمی: استادیار |