اهداف دانشکده زیست فناوری:
هدف از تأسیس این دانشکده ایجاد و توسعه رشتههای جدید بین رشتهای در عرصۀ زیست فناوری برای همگام شدن با تحولات فناوری مدرن روز دنیا و مخصوصاً ایجاد سهم شایسته در زمینه فناوریهای نوین و تکوین علم و دانش برای کشور میباشد بخاطر اینکه به مدد این فناوری نوین، پتانسیل قابل توجهی در علوم زیست شناسی پایه، فرآوری غذایی و تغذیه، صنایع شیمیایی، پزشکی و داروسازی، محیط زیست و صنایع کشاورزی به وجود آمده است. با توجه به اهمیت زیست فناوری یک بازنگری در سند توسعه زیست فناوری در راستای اهداف افق 1404 انجام گرفت که بر اساس آن باید 3 درصد(22.5 میلیارد دلار) از بازار جهانی و داخلی را تا سال 1404 در اختیار داشته باشیم. بر پایه بازنگری صورت گرفته و بند ب سند ملی زیست فناوری نسبت فعالان در بخش زیست فناوری از بیست در یک میلیون نفر به صد در یک میلیون نفر افزایش یابد. استان مازندران بخصوص شهر آمل به دلیل وجود هفت شهرک صنعتی فعال، کارخانه های غذایی بین المللی و معتبر(کاله، هراز، صالح و...) دریا و جنگل می تواند به عنوان یکی از قطب های مهم برای تولید محصولات زیست فناوری محسوب شود. گستردگی حوزه فعالیت زیست فناوری از یک سو و ضرورت رعایت استانداردها و ارتقاء کیفیت محصولات از سوی دیگر موجب شده است تا صاحبان این صنعت، تحقیق، پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص را به عنوان یکی از حلقه های اجتناب ناپذیر مجموعه مدیریتی خود مورد توجه قرار دهند.
چشم انداز دانشکده زیست فناوری:
دانشکده زیست فناوری برآن است در تولید علم در سطح استان نقش محوری داشته، به عنوان تنها دانشکده زیست فناوری منطقه شمال کشور مصمم است به عنوان یک دانشکده معیار و محک برای دانشکدههای علوم و فنون نوین کشور تبدیل گردد. ما در رویای خود آرمان های بزرگی ترسیم نموده ایم و میدانیم رسیدن به این آرمانها مستلزم تلاش همگانی و خرد جمعی است. وارد شدن به حوزههای جدید علم و دانش را جزو مسئولیتهای خود تلقی نموده و مصمم هستیم در این راه گامهای مهمی برداریم. دانشکده زیست فناوری شعار "ما میتوانیم" را با تکیه بر اعتقاد به نصرت الهی و نیروی متخصص جوان محقق خواهد نمود.
مأموریت دانشکده زیست فناوری:
1- تولید، ترویج و کاربردی کردن دانش با تاکید بر تعامل هوشمندانه با دانش جهانی و نواندیشی¬ علمی و تعامل سازنده و پویا با صنایع نوین.
2- تربیت نیروی انسانی متخصص کیفی با دانش ومهارت بالا در زمینههای تخصصی زیست فناوری، به منظور تامین نیاز کشور.
3- بهرهبرداری از ظرفیتهای بومی استان مازندران در حوزه فناوریهای نوین
4- تربیت کادر هیات علمی و پژوهشگران مورد نیاز کشور در زمینه های تخصصی.
5- گسترش مرزهای دانش و توسعه رشتههای جدید مورد نیاز در زمینه زیست فناوری.
6- برگزاری دورههای آموزشی تخصصی، برای ارتقای دانش و مهارت کارشناسان دستگاههای اجرایی و صنعت.
6- سازماندهی و انجام پژوهشهای بنیادی، کاربردی و توسعهای مورد نیاز منطقه و کشور.
7- انجام مطالعات وپژوهشهای لازم برای تصمیم سازی و سیاستگذاری و نشر اطلاعات علمی در زمینه علوم وفنآوری نوین.
8- برقراری ارتباطات و همکاریهای علمی و فنی بینالمللی و منطقهای با مراکز علمی مشابه در کشورهای پیشرفته، کشورهای در حال توسعه و کشورهای اسلامی، در زمینههای تحقیقاتی.